Ford Cargo’lar Kent Fuarı’nda İlgiyle İncelendi

Ford Cargo

Türkiye’nin lider otomotiv şirketi Ford Otosan, Türk mühendis ve işçilerinin eseri Ford Cargo kamyon modellerini Konya Kent Fuarı’nda sergiledi. Konya Ford Trucks yetkili satıcısı Nadir Avcan’ın ziyaretçilerle buluşturduğu Ford Cargo 1826 (4×2) yol süpürme kamyonu, 1826 (4×2) hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu ve 1832 (4×2) Çift Kabin araç fuarda ilgiyle incelendi.

 

Ford Cargo

 

Ford Otosan Ar-Ge Merkezi’nde geliştirilen ve İnönü Fabrikası’nda üretilen Yeni Ford Cargo 1832 Çift Kabin kamyon modeli; itfaiye aracı, yol ve köprü bakım aracı, elektrik bakım ve platform aracı, kar temizleme aracı ve kurtarma takımı aracı olarak kullanılabiliyor. Üzerine eklenebilen platform, tuz yayıcı aparatı, kar temizleme bıçağı ve vinçli özel çalışma ekipmanlarıyla ticaret hayatına etki eden birçok noktada iş hayatına konfor katıyor. 1+5 kişilik geniş oturma alanı avantajı ile rakiplerinden ayrılarak kullanıcılarına verimlilik noktasında avantajlar sunuyor. Ford Cargo 1832 Çift Kabin’in bir diğer özelliği ise Türkiye’de monoblok ve orijinal fabrikasyon üretimi olan mevcut tek, çift kabin kamyon olması.

 

Bu yıl 10’uncu kez düzenlenen fuarı; Konya Valisi Muammer Erol, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ile Konya İtfaiyesi, Karaman Belediyesi ve Sakarya Belediyesi yetkilileri de ziyaret etti.

 

Ford Cargo