Ford Cargo 1846T Çekici’ye Logitrans’tan Ödül

Ford Cargo 1846T Çekici

Ford Cargo 1846T Çekici, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda “Yılın Lojistik Kamyonu” ödülünü aldı! satışa sunulduğu tüm pazarların standartlarına, hava ve yol durumlarına uygun olarak, yurtiçi ya da uluslararası taşımacılık yapan müşterilerin beklentilerini karşılayabilecek biçimde Ford Otosan mühendisleri tarafından geliştirilen Ford Cargo 1846T Çekici, 460 PS/2100 Nm motor gücü ile sınıfındaki en rekabetçi güç ve torku düşük devirlerden itibaren sunuyor.

 

 

Ford Otosan Kamyon İş Birimi

 

 

Binek araç rahatlığındaki manuel şanzımanı ve debriyajsız otomatik şanzıman opsiyonu ile ön plana çıkan çekici, lüks binek araçlarda kullanılan ESP, yokuş kalkış desteği, klima gibi donanımları standart hale getirerek, ağır ticari araç sektöründeki rakiplerinden ayrılıyor.

 

Büyük lojistik firmalarının ihtiyaçları düşünülerek geliştirilen yeni Ford Cargo 1846T Çekici, filo yönetim sistemlerine uyumlu altyapısı ve opsiyonel sunulan Filobil sistemi ile filoların verimli yönetimi için gerekli donanımı da kullanıcılarına sunuyor.

 

Ford Cargo hakkındaki güncel haberlere Facebook sayfamızdan ulaşabilirsiniz…