Ford Büyük Takip

Ford_Buyukk_Takip_rentacar

Facebook üzerinde oynanan ve Türkiye’de detaylı bir senaryoya sahip ilk interaktif çizgi oyun olma özelliği taşıyan Ford Büyük Takip Facebook sayfamızda yayına girdi. Araştırmacı gazeteci Mehmet Güçlü karakterinin başrolde olduğu oyunda, oyuncular ipuçları yardımı ile ünlü koleksiyonerin çalınan otomobillerini bulmaya çalışıyorlar.

 

Ford_Buyukk_Takip_Paris

 

Ford Büyük Takip, araştırmacı gazeteci Mehmet Güçlü’ye gelen bir telefon ile başlıyor. Editörü, Mehmet’e ünlü bir işadamının çalınan otomobil koleksiyonundan bahsediyor ve İstanbul’da geçen ilk bölümün ardından Avrupa ülkelerinde sürecek macera başlıyor. Oyuncular, Araştırmacı Gazeteci Mehmet Güçlü karakteri ile çalınan Ford modellerinin peşine düşüyor. Bulmacalar ve oyun içine yerleştirilmiş farklı görevler ile macera sürüyor. Çizgi roman havasında ilerleyen oyunda karşılaşılan görevler bölüm atladıkça zorlaşıyor. Oyuncular, ipucu almak istediklerinde Mehmet Güçlü‘nün yanında taşıdığı not defterinden veya haritadan yararlanıyor, kaybolan araçları buldukça not defterleri ve haritaları da güncelleniyor.

 

Ford_Buyukk_Takip_Mahzen

 

Büyük Takip’in oyunları ve çözülmesi gereken bulmacaları, günlük hayatta da yer alan ve sevilen oyunların uyarlamalarından oluşuyor. Puzzle, Bil Bakalım Kim, Sessiz Sinema, Şifre Çözme, Eşleştirme gibi oyunların online hali ile Büyük Takip’e başlayan katılımcıların, oyun sırasında Pacman gibi online oyunlardan izler taşıyan bulmacaları da çözmeleri gerekiyor.

 

Ford_Buyukk_Takip_Berlin

 

15 Ocak’a kadar sürecek oyunun ardından, oyuna katılanlar arasında yapılacak çekilişle, 1 talihli Arçelik 140 Ekran LED TV ve Play Station 3 Slim 320GB kazanırken, 3 talihli beyaz iPad3 16GB WiFi, 10 talihli Play Station 3 Slim 320GB, 25 talihli yarışmacı ise 4. nesil gümüş gri iPod Shuffle sahibi olacak.

 

Ödüllü maceraya dahil olmak için tıklayın! http://Bit.ly/FordBuyukTakip