Ford Araçlar Dünyanın Dört Bir Yanında

Ford Mustang

Ford Motor Company’nin Amerika’da kurulduğunu herkes bilir. Mavi logosunun tüm dünyada tanındığı günümüzde ise, artık Ford’dan global bir marka olarak bahsediyoruz. Sürücüleriyle birlikte işte, tatilde, ziyarette tüm Dünya’yı gezen Ford araçların en beğendiğimiz hikaye ve fotoğraflarını sizler için derledik.

 

Paris’te bir Amerikalı

 

Ford Mustang’in gururlu sahipleri dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bir topluluk gibi davranırlar. Bu Ford Social üyesi de bir istisna değil. Birkaç yıl önce Belçika’ya taşınırken 1995 GT’sini satmak zorunda kalmış. Ancak arabasına olan özlemi o kadar çok artmış ki “bir sonraki en iyi şey nedir” diye kendine sormuş. Belçika Mustang Kulübü Başkanı’nın 1969 model üstü açılabilir Ford Mustang’ini kendine uygun görmüş.

 

 

Avrupa’yı gezerken, Pawel J.

 

Bazıları tatile çıkarken araç kiralar… Pawel hariç. Onun Avrupa seyahati, Ford Mustang’i ile kıtalararası bir yolculuğa dönüşmüş. Gittiği ülkelerin listesini ve sevgili arabasında direksiyon sallayarak gezdiği yerleri inceleyebilirsiniz.

 

 

0’dan 1200 metre yüksekliğe, Tim H.

 

Avrupa’nın her yerinden göreceğiniz tek araç Mustang’ler değil elbette. Tim, yakın tarihte Schwarzland, Almanya’ya Fiesta’sını götürmüş. Autobahn’da diğer sürücüleri geçmekte hiç zorlanmamış.

 

İşte, dünyanın dört bir yanından Ford Social üyelerinin gönderdiği fotoğrafların bazıları:

 

Bir Ford kamyon (ya da ondan geriye kalan), Afrika’da Burundi’de işe gidiyor.

 

 

Fotoğrafı gönderen: Bret K., Ford Truck Chassis

 

Bramsche, Almanya’da off-road

 

 

Fotoğrafı gönderen: Michael F. 2006 Ford Explorer

 

Bir Crown Victoria Police Interceptor ile Garmisch, Almanya’yı ziyaret ederken

 

 

Fotoğrafı gönderen: Arnaldo C., 2010 Ford Crown Victoria

 

Carl “Kırmızılı”sını bir Fransız şehrinde gezdiriyor.

 

 

Fotoğrafı gönderen: Carl A, Ford Mustang

 

Ford aracınızla geçirdiğiniz bir hikayeniz var mı? Sizin de anlatmaktan keyif aldığınız ve Ford aracınızla geçirdiğiniz yolculuk hikayelerinizi duymak isteriz. Yaşadığınız maceraları bizimle paylaşmak isterseniz Ford Türkiye Facebook sayfasına mesajlarınızı bekliyoruz!