Felis'ten Ford Otosan'a 8 Ödül

Felis 2019

Bu yıl 14’üncüsü gerçekleşen Felis Ödül Töreni’nde Ford Otosan olarak 2 Felis, 6 da başarı ödülü aldık!

Sene boyunca hayata geçirdiğimiz pazarlama kampanyalarımızla aday olduğumuz 14. Felis Ödülleri’nde Ford Trucks markamız F-MAX için hazırlanan “İçinden At Geçen Kampanya” adlı reklam filmi ile En İyi Yeni Ürün kategorisinin Hizmet Lansmanı bölümünde ve yine aynı film ile Otomotiv kategorisi, Otomotiv Ürünleri bölümünde iki Felis’e kavuştu.

Başarı ödüllerimizin üçünü Marka Deneyimi Aktivasyon kategorisi, Sponsorlu ve Müşterek Kampanyalar bölümünde; Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik kategorisi, Entegre Medya bölümünde ve Medya kategorisi, Sponsorluk Kullanımı bölümünde Wings For Life için yürüttüğümüz “Benim Elim Senin Elin” kampanyamızla elde ettik.

İki başarı ödülümüz Yeni Ford Focus için hazırladığımız reklam filmi ile Film kategorisi, Otomotiv/Film bölümünde ve Medya kategorisinde Otomotiv/Otomotiv Ürünleri bölümünde tarafımıza verildi.

Altıncı başarı ödülümüzü ise Trail of Us ile yaptığımız iş birliği sonucunda Dijital Bölüm kategorisinde, Sosyal Medyada Influencer Kullanımı bölümünde almaya hak kazandık.

Yaratıcı dünyanın en önemli ödüllerinden biri konumundaki Felis Ödülleri ile bizleri buluşturan tüm çalışma arkadaşlarımıza, yaratıcılıklarını ortaya koyan iş ortaklarımıza ve değerli Felis jürisine teşekkür ederiz.

Felis ve başarı ödülleriyle buluşan reklam filmlerimizi ve iş birliklerimizi bir kez daha keyifle izleyebilirsiniz: