F-MAX Bir Kez Daha Yılın Kamyonu Seçildi!

F-MAX

Geçtiğimiz yıl dünya lansmanını Hannover’de, Türkiye lansmanını ise Antalya’da yaptığımız yeni çekicimiz F-MAX, dünyanın en prestijli kamyon ödülü olan “Uluslararası Yılın Kamyonu (IToY)” unvanının ardından Ford Trucks için en önemli pazarlardan biri olan Rusya’da düzenlenen Comtrans Uluslararası Ticari Araçlar Fuarı’nda bir kez daha “Yılın Kamyonu” seçildi.

Rusya’daki en eski ve en saygın ticari araç ödülü olarak bilinen bu ödül; teknik mükemmellik, sürdürülebilirlik, servis ulaşılabilirliği ve sahip olma-kullanma verimliliği kriterleri göz önünde bulundurularak sahibini buluyor. Rusya’nın çok tanınan otomotiv gazetecilerinden Alexander Solnstev’in önderliğindeki jüri tarafından 8 ana kategoride verilen ödüllerden “Yılın Kamyonu” ödülünü bir kez daha kaldırmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz.

Moskova’da düzenlenen ödül törenine Ford Trucks Genel Müdür Yardımcımız Serhan Turfan’ın yanı sıra, Yurt Dışı Pazarlama Müdürümüz Emrah Duman ve Rusya Bölge Müdürümüz Bahadır Koç katıldı. Serhan Turfan, ödül töreninin ardından, “F-MAX, Ford Trucks’ın 60 yıllık kamyon üretim tecrübesinin ulaştığı noktayı temsil eden bir araç olarak uluslararası arenada beğeni ve takdir toplamaya devam ediyor. Geçen yıl kazandığımız IToY ödülü bunun en güzel örneği idi. Şimdi Rusya’da düzenlenen yarışmadan ‘Yılın Kamyonu’ ödülü ile dönmekten gurur duyuyoruz. Ödülün Rusya’dan gelmesi ise ayrı bir önem taşıyor. Ford Trucks olarak 2007 yılından bu yana faaliyette bulunduğumuz Rusya, Türkiye’den sonra en fazla kamyon parkımızın olduğu pazar konumunda. F-MAX’in de itici gücüyle Rusya’da ve global arenada büyümemizi sürdüreceğiz,” sözleriyle ödülün bizim için önemine değindi.