Evinizdeki Rahatlık Yeni Tourneo Custom’dan!

slider

Dokuz kişiye kadar birinci sınıf seyahat keyfi sunan Yeni Tourneo Custom 2018 ile tanışmaya hazır mısınız?

Yeni Tourneo Custom o kadar geniş ki konferans formatında düzenlenebilen altı arka koltuğuyla kalabalık aileleri ya da iş arkadaşlarını yol boyu yüz yüze sohbete çağırıyor.

Yeniden tasarlanan Yeni Tourneo Custom; yüksek kaliteli döşemesi, geliştirilmiş konfor ve gürültü seviyelerinin yanında Akıllı Hız Sınırlayıcı ve SYNC 3 gibi son teknolojileriyle size rahat bir yolculuğun sözünü veriyor. Tıpkı evinizdeki rahatlık gibi…

Sofistike İç ve Dış Tasarım Yeni Tourneo Custom’da!

Yeni araçlarımızın DNA’sındaki eşsiz tasarımı Yeni Tourneo Custom’da da göreceksiniz. Kas omuz çizgisine yüksek şekilde monte edilmiş ızgara ve dinamik, ince farlara sahip cesur ön uç görünüm tam size göre.

Yeni iç tasarım felsefemize dayanan tamamen yeni gösterge panelimiz de akıllı cihazınız ve tabletinizle etkileşim içinde kalarak mükemmel bir sürüş keyfi sunuyor.

Akıllı Arka Koltuklar Yeni Tourneo Custom’da!

Arkanıza yaslanın ve sevdiklerinizle sohbet etmenin keyfini Yeni Tourneo Custom’ın arka koltuklarında yaşayın. Çünkü mükemmel esnekliğe sahip olan Tourneo Custom, arkadaki iki sırayı konferans formatında düzenleyebilme özelliği sunan altı bağımsız koltuğa sahip tek araç.

Her arka koltuk için USB şarjı da sunan aracımızın iç tasarımında ise tavan döşemesi ve koltuklardan yan panellere ve halılara kadar tüm detayları olağanüstü işçilikle yeniden tasarlandı.

Gelişmiş Teknoloji ve Sürücü Yardım Özellikleri Yeni Tourneo Custom’da!

Sesli komutlar vererek müzik sistemi, navigasyon ve akıllı telefon bağlantısını kontrol edebileceğiniz gelişmiş araç içi multimedya sistemimiz SYNC 3 Tourneo Custom’ın da vazgeçilmezi. Birçok sürücü yardım özelliklerine sahip olan aracımız, aynı zamanda segmentindeki Akıllı Hız Limitleyici sistemini de sunan tek araç.

Otomatik Şanzıman Seçeneğine Sahip Ford EcoBlue Motorlar Yeni Tourneo Custom’da!

Yeni Tourneo Custom, yüksek performans sunan motor gücüyle de eşsiz bir imzaya sahip.

105 PS, 130 PS ve 170 PS güç sunan Ford EcoBlue dizel motora sahip aracımız, sunduğu %13’e kadar yakıt tasarrufu ve yüksek performansıyla yolların tahtına oturmaya hazırlanıyor.

En üst seviye Titanium X donanım seçeneğiyle gelen Yeni Tourneo Custom, deri koltuklar, uydu navigasyonlu SYNC 3, arka görüş kamerası ve HID Xenon farlar sunuyor. Bir başka seçenek olan yeni Sport serisi ise 170 PS motoru, kaputtaki çift çizgisi ve 17 inçlik alaşımlı jantlarıyla dinamik bir dış görünüm arayan sürücülere hitap ediyor.

Evinizdeki rahatlığı aracınızda da yaşamak istediğinizi çok iyi biliyoruz. İşte bu yüzden tercihiniz daima Tourneo Custom olsun.