En Yeni Ford Modelleri Autoshow’da İzmirliler ile Buluşuyor

Ford Otosan

Ford’un sınıfında ileri teknolojileriyle dikkat çeken araçları 22-27 Ekim tarihleri arasında İzmir Autoshow’da, Ford standında İzmirliler ile buluşuyor. Ford Otosan’ı Otokoç, Arkas, Çetaş ve İzkar’ın temsil edeceği fuarda otomobil severlerle buluşacak modellerimizi kısaca tanıyalım.

 

Ford Otosan İzmir Auto Show Fuarı

 

Dünyanın en çok satan otomobili Ford Focus

 

2012’de dünyanın en çok satan aracı unvanına sahip Focus, yakıt verimliliği, yüksek kalitesi, ileri teknoloji ürünü zengin donanımları ve keyifli sürüş özelliklerinin eşsiz bileşimi ile tüm dünyanın tercihi haline geldi. Ford Focus ayrıca 1.0 litre EcoBoost benzinli motoru kullanan ilk araç olması ile dikkatleri çekiyor.

 

Geniş ailelerin yeni vazgeçilmezi C-MAX

 

Ailelerin güvenliğini ön planda tuttuğunu, Euro NCAP kuruluşu tarafından en yüksek not olan 5 yıldız güvenlik notu ile ödüllendirilmesiyle kanıtlayan C-MAX, Euro 5 motora sahip. Sürüşü kolaylaştıran araç teknolojileri ve üstün performanslı ekonomik motor seçenekleri ile 5 koltuklu sportif C-MAX modeli ve daha geniş modelleri ailelerin vazgeçilmezi.

 

Türkiye ve Avrupa pazarının lideri B-MAX

 

Ford B-MAX, ön ve arka kapıların arasında bulunan B sütununun güvenlikten en ufak bir ödün vermeden, ön ve arka kapıların içerisine entegre edilmesiyle yeni bir gövde tasarımı sunuyor. Bu tasarım, kullanıcılara otomobile biniş ve inişlerde büyük kolaylık sağlıyor. EuroNCAP çarpışma testlerinden 5 yıldız alan Ford B-MAX, bulunduğu sınıfta EuroNCAP Advanced ödüllü “Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi”ni sunan ilk araç olma özelliğine de sahip.

 

Stil sahibi S-MAX

 

Fonksiyonel bir Sportif Aktivite Aracı (SAV) olan S-MAX, sürücüsüne ve konuklarına hareket özgürlüğü sağlıyor. S-MAX’ in modern tasarımında şıklık, fonksiyonellik ve konfor bir araya geliyor. Yedi koltuğuyla iç hacmi en verimli şekilde değerlendiren S-MAX, aktif yaşam tarzına uygun üstün teknoloji özellikleri sunuyor. Euro NCAP yetişkin yolcu güvenliği değerlendirmesinde 5 yıldızla en üstün dereceyi alan S-MAX, yüksek performanslı ve verimli motor seçenekleri sayesinde canlı bir sürüş deneyimi sağlıyor.

 

Sınıfında eşsiz yenilikler sunan Kuga

 

Akıllı 4×4 sistemine sahip Ford Kuga, yeni PowerShift otomatik vites teknolojisiyle 1.6 litrelik EcoBoost motor seçeneğini birleştirerek sınıfında iddialı bir konumda yer alıyor. Kullanıcılarına günlük kullanımda kolaylık sağlayan yeni özelliklere de sahip Kuga’da, elleri kullanmaya gerek kalmadan otomatik olarak açılan “Akıllı Bagaj Kapağı”, Ford’un araç içi iletişim ve eğlence sistemi SYNC ile birlikte Acil Durum Yardımı Sistemi gibi sınıfında ilk defa kullanılan teknolojiler de yer alıyor.

 

Ford Otosan İzmir Auto Show Fuarı

 

Sınıfının en güçlü benzinli ve en tutumlu dizel motoruna sahip Ford Mondeo

 

Yepyeni bir görünüme sahip Yeni Mondeo, 2.0L EcoBoost 240PS ile sınıfının en güçlü motoruna sahip olmakla birlikte çift kavramalı yeni Ford PowerShift otomatik şanzıman ile pürüzsüz vites geçişi ve kolay sürüş keyfini bir arada sunuyor.

 

Yeni tasarım anlayışı, yüksek güvenlik ve yeni teknolojileri ile Fiesta

 

Avrupa’da segmentinin en çok tercih edilen modeli unvanına sahip Fiesta, şimdi daha da dinamik ve sportif tasarıma sahip 6. nesil Fiesta, üst sınıf araçlarda bulunan teknolojik özellikleri daha çok sayıda sürücüye ilk kez sunarak Ford’un teknolojiyi demokratikleştirme yaklaşımını sürdürüyor.

 

“Ticaretin Makam Aracı” Tourneo Custom

 

Tourneo Custom, fonksiyonel yapıları ile kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde Ford Otosan mühendisleri tarafından geliştirildi. Transit ailesinin üyesi artık lüks, teknoloji ve ileri güvenlik sistemleri ile ön plana çıkıyor. Kış şartlarında ve yağmurlu havalarda güvenli sürüşü arttıran “Isıtmalı Ön Cam” tüm ürün gamında standart olarak sunuluyor.