Yeni Ford Focus Sizi, Başarılarınızı Paylaşmaya Çağırıyor!

Başardığın An

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Yeni Ford Focus’u sizlerle tanıştırdık. Yeni Ford Focus, sahip olduğu özellikleriyle sizlere imkansız gelecek pek çok durumun üstesinden kolayca gelmenizi sağlıyor.

 

İmkansızı başarmak için…” sloganıyla yola çıktığımız yeni aracımız; Otomatik Park Sistemi’nden Geri Görüş Kamerasına, Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi’nden SYNC özelliğine kadar pek çok teknolojik niteliği bünyesinde barındırıyor.

 

 

Bu deneyimi sizlere şimdiden yaşatmak için başlattığımız “Başardığım An” kampanyamızla güç olanı “başarma” hissini hafızalarınızda tekrar canlandırmak istiyoruz.

 

Bunun için öncelikle www.basardigiman.com adresine girerek 10 adet “başardığınız an”ın fotoğrafını yüklüyorsunuz. İmkansızı başardığınız, harika bir haber aldığınız ya da mutluluktan içiniz içinize sığmayarak “Başardığım An!” dediğiniz fotoğraf karelerini Facebook ve Instagram hesabınızdan seçiyor ve hemen o fotoğraflardan hazırlanmış özel bir videoya sahip oluyorsunuz. İster twitter’da “#BaşardığımAn” hashtag’iyle ister diğer sosyal medya hesaplarınızdan bu videoyu paylaşabiliyorsunuz. Kampanyamız süresince diğer Ford severlerin gönderdiği en güzel başarı anlarını web sitemizdeki galerimizde görebilirsiniz.

 

Ayrıca kampanyamıza katılanlar arasından yaptığımız çekilişte 1000 şanslı kişi yüklediği fotoğrafların basılı albümünü kazanacak. Siz de videonuzu oluşturup çekilişe katılmak için hemen tıklayın.