Elektrikli Geleceğe İlk Adım: Ford Mustang Mach-E

Mustang Mach-E

Çizgilerini bir efsaneden alan, geleceğin efsanesi olmaya aday, tamamen elektrikli, yepyeni SUV modelimiz Mustang Mach-E; geçtiğimiz günlerde Los Angeles’ta yapılan lansmanla dünya genelindeki meraklılarıyla buluştu!

Dinamik gövdesi, kaslı yapısı ve elektrikle sağlanan gücüyle 600 km menzili tek şarjla gidebilen Mustang Mach-E; First Edition, Select, Premium, California Route 1 ve GT adlı beş farklı donanım seviyesiyle piyasaya çıkacak.

Sınırlı adette üretilecek olan First Edition adlı Mustang modeli; üç farklı renk seçeneği, kontrast iç dikişler, alüminyum pedallar ve kırmızı fren kaliperleri ile özel olmak isteyenlerin tercihi olacak.

Muhteşem bir başlangıç için üretilecek olan Select adlı Mustang modeli, Ford Co-Pilot 360 2.0 ve Ford Co-Pilot 360 2.0 Yol Asistanı ile güvenlik ve konforu bir arada sunuyor.

Premium modelinin sunduğu üst düzey teknoloji, lüks ve performans Mustang ruhunu içinizde hissetmenizi sağlayacak.

Adını Kaliforniya’daki en uzun eyalet rotasından alan California Route 1 adlı arkadan itişli model, arttırılmış pil gücüyle 600 km menzile ulaşarak kesintisiz yolculuklara imkân tanıyor.

Mustang’in sadece ruhunu değil, performansını da en üst seviyede hissetmek isteyenler için üretilecek olan GT modeli, yolların en asi atı olmaya aday!

Meraklılarıyla buluştuğu andan itibaren yerli ve yabancı tüm mecralarda ilgi odağı olan bu yepyeni aracımız hakkındaki gelişmeler için takipte kalın.