Dünya Hepimizin!

Dünya Çevre Günü

Yediğimiz yemekten soluduğumuz havaya, içtiğimiz sudan içimizi ferahlatan tüm manzaralara dünyamızı yaşanır kılan her şey doğanın bize sundukları aslında. Yaşama bu kadar cömert davranan doğaya saygıda ve sevgide aynı cömertliği sergileyebildiğimizi söylemek ise çok zor…

Dünya Çevre Günü’nün bu yılki teması “Biyoçeşitlilik”. Biyoçeşitliliği oluşturan en küçük canlı türünden en büyüğüne hepsi uyum içinde… Bizimse o uyumu bozmaya hakkımız yok... Bizi besleyen, her türlü ihtiyacımıza hammadde sağlayan, yaratıcılığımıza ilham olan, bize güç veren doğa sizce de daha fazlasını hak etmiyor mu?

Bu bilinçle atacağımız her küçük adım, doğa tarafından yine cömertlikle karşılanacak… Bunu biliyoruz, çünkü Ford Otosan olarak biz de bu bilinçle adımlarımızı atıyoruz ve doğaya katkıda bulunabileceğimiz her noktayı değerlendiriyoruz.

Üç yerleşkemizdeki tüm ofislerimizin sahip olduğu “WWF-Yeşil Ofis” diplomalarını; sadece Türkiye’nin bu sertifikaya sahip olan ilk otomotiv şirketi olarak değil; çevreye ve doğaya duyduğumuz saygının somut bir kanıtı olarak gururla taşıyoruz. Çünkü biliyoruz ki “küçük şeyler, büyük farklar yaratır”.

Atık yönetiminden kâğıt kullanımına, elektrik tasarrufundan basılı materyallerin dijitalleştirilmesine, plastik kullanım alışkanlıklarının değiştirilmesinden su tüketimine kadar her noktada attığımız adımlarla almaya hak kazandığımız Yeşil Ofis diplomalarımızla büyük farklar yaratmayı sürdüreceğiz.

Çünkü Dünya hepimizin!