Dört Yapraklı Yoncalarımıza Altın İz Hizmet Ödülü!

Otosan_slider

Adlarını Ford Otosan tarihine altın harflerle yazdıran birbirinden değerli çalışanlarımızın yıllardır büyümemizde büyük yeri olan emeklerini onurlandırmak için 25 Ocak’ta “3. Altın İz Hizmet Ödül Töreni”mizi gerçekleştirdik.

Çalışanlarımız, dört yapraklı yoncalarımız!

Ailemize katıldıkları günün üzerinden 10, 20, 25 ve 30 yıl geçen çalışanlarımızı nadir bulunan bir yonca gibi görüyoruz ve bu değerli yoncalarımızın bizimle birlikte aynı yolu paylaşmalarından ve şirketimize şans getirmelerinden dolayı kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Bu nedenle bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz “Altın İz Hizmet Ödül Töreni’nde bize uğur getiren çalışanlarımıza teşekkürlerimizi sunmak istedik.

Çalışanlarımızla aramızdaki özel bağı anlatmak için “şans, inanç, sevgi ve umut” sözcüklerinin sembolü “dört yapraklı yonca” ile özdeşleştirdiğimiz etkinliğimizde tüm katılımcılarımızı duygulandıran özel bir film gösterimi de gerçekleştirdik. Üst düzey yöneticilerimiz, müdürlerimiz, Türk Metal Sendikası temsilcileri ve çalışanlarımızın katıldığı törende duygusal dakikalara misafir olduk.

“Yıllar geçse ve birçok şey değişse de işimize olan bağlılığımız değişmiyor.”

Genel Müdürümüz Haydar Yenigün, “Ford Otosan olarak Türkiye otomotiv sektörünün ‘en’lerini başarmamızda katkıları olan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, bu organizasyon vesilesiyle paha biçilmez emeklerini hep birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yıllar geçse ve birçok şey değişse de işimize olan bağlılığımız değişmiyor. Bizlerin de Ford Otosan yönetimi olarak sizlere bağlılığını tekrar vurgulamak isterim. Bugün Ford Otosan’ın geldiği başarılı nokta, sizlerin özverili çalışmalarınızdan kaynaklanıyor. Büyük ailemizin verdiği bu enerjiyi ve şirketimize kattığınız paha biçilmez değeri tüm çalışanlarımızla paylaşmanızı diliyorum.” sözleriyle çalışanlarımızın bizim için önemine değindi.

“Biz geleceğe olan umudumuzla bir araya geldik. Kendimize inançla çoğaldık.”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İnsan Kaynakları Direktörümüz Nursel Ölmez Ateş, “Ford Otosan çatısı altındaki her iş arkadaşımız bizim yoncamız… Ömür boyu uğurumuz! Ford Otosan olarak dünyaya en değerli duygularla iz bıraktığımız için, bıraktığımız izler hayatı değerli kıldığı için dört yapraklı yoncalarız. Bugün tesadüfen burada değiliz. Biz geleceğe olan umudumuzla bir araya geldik. Kendimize inançla çoğaldık. Yaptığımız işi sevdiğimiz için eksiksiz olduk. Hayata, dört yapraklı yoncalar gibi dokunduk. Dokunduğumuz her yere uğur getirdik. Bereketin, kısmetin, sorumlulukların, yükün altından kalkabilmenin, geleceğin sembolü olduk. Biz Ford Otosan’ız. Bıraktığımız iz, yaşama sevinci, ayakları yerden kesen heyecanız.” şeklinde konuştu.

“Çalışanlarımızın toplam kıdemi 7.280 yıl ve bu şirketimiz için büyük güç teşkil ediyor.”

Genel Müdür Başyardımcımız Lisa King, “Bugün burada böyle büyük bir toplulukla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bugün buradaki çalışanlarımızın toplam kıdemi 7.280 yıl ve bu şirketimiz için büyük güç teşkil ediyor. Tüm çalışanlarımıza emekleri ve organizasyonumuza yaptıkları katkı ve deneyim için teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

“Burada ödül alanların izlerini her araçta her detayda görebilirsiniz.”

Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel ise konuşmasında “Altın İz büyük bir ödüldür. Bugün burada ödül alanların izlerini her araçta her detayda görebilirsiniz. Onlar sadece Ford Otosan’a ve bu fabrikaya değil, tüm Türkiye’ye izler bıraktılar. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum.” açıklamasıyla ödül törenimizin anlam ve önemini açıkladı.

Biz her fırsatta büyük bir aile olduğumuzun altını çizmeye ve ailemizin değerli yoncalarını ödüllendirip onurlandırmaya devam edeceğiz. Çünkü yoncalarımız varsa gelecek ve güç daima bizimle!