"Direksiyonda Ben Varım” Dediler!

Marka Elçileri

Direksiyonda Ben Varım” uygulamamızla Ford Mondeo ve Ford Focus keyfi süren binler, sınırsız özgürlüğün tadını doyasıya yaşıyor. Zaman ve yer sebebiyle Ford bayilerimize gelemeyen müşterilerimizin istedikleri adrese biz gittik ve onları Ford direksiyonuyla baş başa bıraktık. Özel eğitim verdiğimiz “Marka Elçileri” tarafından yürüttüğümüz bu uygulamada, ilk 3 ayda 6.500 kişiyle buluşurken Ford severlerin büyük ilgisini görmekten mutluluk duyduk.

 

Direksiyondabenvarim.com web sitemiz üzerindeki form ile katılım taleplerini ileten müşterilerimiz, test etmek istedikleri Ford Focus ve Ford Mondeo’yla buluşmak için tarih, saat ve yeri kendileri belirliyor. Sıradan test sürüşlerimizden daha uzun süren bu deneyimde “Marka Elçileri”miz katılımcılarımızın tüm sorularını bütün detaylarıyla cevaplıyor. Daha verimli geçen bu test sürüşleri ile onları unutamayacakları bir deneyim bekliyor.

Yeri, günü, saati seç, direksiyona geç” sloganımızla binlerle buluşan uygulamamız, direksiyondabenvarim.com web sitemiz üzerinden devam ediyor. Keyifli test sürüşlerinin devamlılığını sağlamak için yola çıktığımız olduğumuz bu uygulama ile daha nice binlerle buluşmak için yanınızda yer almaya ve uygulamamızı geliştirmeye devam edeceğiz.