Dijital Geziler

Dijital Gezi

Sosyal izolasyonu koruma amacıyla evlerimizden çıkmadığımız şu günlerde kapılarını dijital ortamlarda tüm ziyaretçilere açan kültür duraklarını sizler için derledik. Keyifli gezmeler dileriz!

Panorama 1453 Tarih Müzesi

Zamanda bir yolculuğa çıkıp İstanbul’un fethini yaşamak isterseniz dünyanın ilk tam panoramik müzesi olan Panorama 1453 Tarih Müzesi tam size göre!

İstanbul Oyuncak Müzesi

Şair ve yazar Sunay Akın tarafından kurulan İstanbul Oyuncak Müzesi’nde 1700’lü yıllardan günümüze oyuncak tarihinin en güzel örnekleri sergileniyor. Belki varlığını bile unuttuğunuz bir oyuncağı görmek sizi kendi çocukluğunuza götürecek…

Rahmi Koç Müzesi

Endüstri ve mühendisliğin en önemli örneklerinin sergilendiği Rahmi Koç Müzesi’ni gezerken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız…

İstanbul Modern

Ülkemizin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi olarak kurulan ve disiplinlerarası etkinliklere ev sahipliği yapan İstanbul Modern’i sanal turla keşfetmeye ne dersiniz?

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müzeleri

Ankara’daki Kurtuluş Savaşı, Cumhuriyet, Anadolu Medeniyetler ve Etnoğrafya müzelerinin yanı sıra İzmir’deki Efes Müzesi, Çanakkale’deki Troya Müzesi, Samsun’daki Gazi Müzesi ve Şanlıurfa’daki Göbeklitepe Örenyeri’ni oturduğunuz yerden gezmeye başlayabilirsiniz.

Arkas Sanat Merkezi

Post-empresyonizmden kübizme, halı sanatından asker ressamlara geniş bir yelpazede sayısız sergide sanatın bin bir halini keşfedeceksiniz.

Evin Sanat Galerisi

Çevrimiçi sergi deneyimini Ressam Cansen Ercan’ın güncel eserlerinden bir seçkiyle yaşamak ister misiniz?

Nilüfer Kent Tiyatrosu

“Evde Kal Tiyatrosuz Kalma” sloganıyla perdelerini dijital dünyaya açan Nilüfer Kent Tiyatrosu sahnesinde Romeo & Juliet’ten Tersine Dünya’ya, Cambazın Cenazesi’nden Kanlı Düğün’e birçok oyun sergileniyor.

İstanbul’u Seyret

Müze, sergi, tiyatro… Yoruldunuz mu? İstanbul sokaklarında, Boğaz manzarasında, belki biraz Kapalıçarşı’da gezmek, kendinizi dinlemek isterseniz İBB kameralarından canlı görüntülerle baş başa kalabilirsiniz.