Çocukların Dileklerini Gerçekleştiriyoruz

slider_gönül

Anadolu’nun Gönül Şefleri” kitabımızın geliriyle hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden 3-18 yaş arası Dilek Çocukları’nın dileklerini gerçekleştirerek yüzlerini güldürüyoruz.

Türkiye genelindeki bayilerimizin ailelerinden gelen yemek tarifleriyle oluşturduğumuz “Anadolu’nun Gönül Şefleri” kitabının gelirini çocuklarımızın dileklerini gerçekleştirmeye adadık ve şu ana kadar 24 çocuğumuzun hayallerini süsleyen dilek gerçekleşti, sırada ise 16 çocuğumuzun dileği var!

 

Dilek Çocukları’nın Hayata Daha Sıkı Tutunması İçin

Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcımız Özgür Yücetürk, “Şirket olarak çalışanlarımızla birlikte ülkemize değer katan işler gerçekleştirdiğimiz gibi Anadolu’nun kültürel mirasını sürdürme yolunda bizim de bir katkımız olsun istedik ve Anadolu’nun çeşitli kentlerindeki bayilerimizle çok kıymetli bir amaç uğruna bir araya geldik. Ford bayilerinin aileleri, yöresel mutfaklarının en leziz tariflerini bu kitap için paylaştı. Bu kitaptan elde edilen gelir ve bizim de yapacağımız ek bir katkıyla yeni bir toplumsal fayda yaratmayı arzu ettik ve Dilek Çocukları’nın hayallerini gerçekleştirmek üzere bir adım attık. Dileğinin gerçeğe dönüştüğünü görmek çocuklara unutulmaz deneyim ve duygular yaşatıyor. Umut, hayata tutunma gücü ve sevinç duygularını güçlendiriyor. Anadolu’nun Gönül Şefleri’nin değerli emekleri böylece karşılığını bulmuş oldu. Önümüzdeki günlerde kitabımızın daha çok okuyucuyla buluşması, daha çok çocuğumuzun dileğini gerçekleştirmesini sağlayacaktır.” sözleriyle Dilek Çocukları’na mutlu bir gelecek çizmek konusundaki çabamızı anlattı.

Çocuklarımızın Dileğini Gerçekleştirdiğimiz İçin Mutluyuz

Kitabın oluşturulmasına büyük katkıda bulunan Hatay Ovalı bayimizden Elif Ovalı ise yeni fikirlere olan inancı ve önderliği için Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi M. Koç’a, sosyal fayda odaklı çalışmalara verdikleri koşulsuz destek için Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Koç’a ve Ford Otosan yöneticilerine teşekkür etti.

Elif Ovalı sözlerini “Köklü geleneklere sahip Ford ailesinin bireyleri olarak, sofralarımızı bu kez topluma yarar sağlamak için kurduk. Birlik olalım, öncü olalım; memleketimize, yetişmemize emeği geçenlere teşekkür edelim istedik. Bir araya geldik ve en özel tariflerimizi bu kitap için paylaştık. Kitabımızın geliri ile çocuklarımızın dileklerini gerçekleştirmesinden hepimiz büyük mutluluk duyuyoruz.” sözleriyle sonlandırdı.

 

Ünlü şef Maksut Aşkar’dan Bayilerimizin Lezzetli Tarifleri

Anadolu’nun Gönül Şefleri” kitabımızda yer alan birbirinden lezzetli tarifler Mutfak Sanatları Akademisi’nde bayi eşlerinin de katılım gösterdiği atölyede Türkiye’nin ünlü şeflerinden Maksut Aşkar’ın önderliğinde yapıldı.

Siz de bir çocuğun dileğini gerçekleştirerek onu mutlu etmek ister misiniz? 36 kişiden gelen 106 yerel lezzet tarifini içeren “Anadolu’nun Gönül Şefleri” kitabımızın satışı D&R, Migros ve Macrocenter’larda devam ediyor.