Chief Learning Officer’s 2021 LearningElite’te Ödül Kazandık!

learningelite

Öğrenme ve gelişim alanında dünyanın saygın ödül programlarından Chief Learning Officer’s 2021 LearningElite etkinliğinde ödül kazanmanın mutluluğu yaşıyoruz. Ford Otosan Eğitim Gelişim Yaklaşımımız ve süreçlerimiz ile 5 farklı kategoride değerlendirilerek aldığımız bronz ödülle “The Best Organizations for Learning and Development” listesine adımızı yazdırdık! Eğitim ve gelişim çalışmalarımızla fark yaratmış olmanın gururunu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Chief Learning Officer’s 2021 LearningElite’te aşağıdaki kategorilerde değerlendirildik:

  • Learning Strategy (Eğitim Stratejisi)
  • Leadership Commitment (Liderlik Bağlılığı)
  • Learning Execution (Eğitim Uygulaması)
  • Learning Impact (Eğitim Etkisi)
  • Business Performance Result (İş Performansı Sonucu)

Eğitim Gelişim Yaklaşımımızla Öncüyüz!

İnsan Kaynakları ekibimizin öncülüğünde “Türkiye’nin en değerli ve en tercih edilen şirketi olma” vizyonumuz doğrultusunda attığımız adımlar sonuçlarını vermeye devam ediyor. Chief Learning Officer’s 2021 LearningElite’ten aldığımız ödülün bizim için anlamı büyük; çünkü stratejimiz doğrultusunda amaçlarımıza ulaştığımızı ve sektörün saygın kurumlarınca uygulamalarımızın takdir edildiğini gözlemleyebiliyoruz.

Yarışmaya katılırken misyonumuz ve vizyonumuz doğrultusunda 5 önemli hedefimiz vardı. Bunlar:

  • Sürdürülebilir ve inovatif uygulamalarla sektöre yön veren bir insan kaynakları markası olma
  • En çok çalışmak istenen ilk 10 şirket listesinde yer alma
  • Türkiye’deki çalışanların katılımıyla yapılan Çalışan Bağlılığı Anketi sonuçlarına göre ilk 10 şirket arasında yer alma
  • Etik değerlere ve farklılıklara saygı duyarak tüm İnsan Kaynakları sürecinde fırsat eşitliğine önem verme
  • İnsan Kaynakları süreçlerinde teknolojiyi efektif kullanma

Yarışmada aldığımız bronz ödülle doğru yolda bilinçli adımlar attığımızı gördük. Şimdi daha iyilerini yapma vakti!

Chief Learning Officer’s LearningElite Jürilerinden Aldığımız Yorumlar

Gurur duyduğumuz bir diğer konu da jürilerden aldığımız birbirinden yapıcı ve gururlandırıcı yorumlar! Bu güzel yorumlar arasından birkaç tanesini sizin için seçtik:

“Bu şirkette harika işler yapılıyor, onlar kesinlikle bir elit!"

“Şirketin eğitim ve geliştirme politikası, tüm seviyelerdeki çalışanlar ve hatta tedarikçiler için birinci sınıf L&D fırsatları sağlayarak bireysel başarıyı, motivasyonu ve bağlılığı artırmayı amaçlıyor.”

“Programların sayısından, programların çalışan ve liderlik yaşam döngüsüne entegre edilme biçiminden, inovasyona ve sürekli gelişime odaklanmasından ve eğitim ekibinin geçen yıla oranla daha fazla program için adaptasyon süreçlerinde gösterdikleri çeviklikten çok etkilendim. Online bir formatta eğitim, koçluk, mentorluk, değerlendirmeler, simülasyonlar ve harici ortaklıkların kullanımı gibi sundukları çeşitli geliştirme çözümleri ve deneyimleri kesinlikle müthiş. Bu L&D ekibi, organizasyonlarında harika işler yapıyor ve ayrıca çok etkileyici bir eğitim ve gelişim kültürüne sahipler. Harika iş, L&D ekibi!"