Çevre Ödülleri’nde En Büyük Ödül Bizim

ford otosan kocali fabrikasi factory

Kocaeli Sanayi Odası tarafından 27’ncisi düzenlenen Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri’nde, geliştirdiğimiz çevre stratejilerimiz sayesinde 9. kez ödüle layık görülmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Kocaeli Sanayi Odası tarafından, ilk kez 1995 yılında düzenlenen ve Türkiye’nin ilk çevre ödülleri olan Şahabettin Bilgisu Ödülleri, sanayinin çevre dostu bir şekilde gelişmesini teşvik ederken üretim tesislerindeki sürdürülebilirlik farkındalığını ve bilincini artırıyor.  Ödüller, üretimde değişen çevre kaynaklarına uyum sağlamak, iyi uygulama ve örnekleri çoğaltmak, çevreye ve topluma katkıları olan kuruluşları desteklemek amacıyla dağıtılıyor. 

Büyük Ölçekli İşletme Kategorisi’nde “Çevre Ödülü”nün Sahibi Olduk

Ford Otosan Kocaeli üretim tesislerimizle, “Temiz Çevre, Güçlü Sanayi” temasıyla düzenlenen ödül töreninde Büyük Ölçekli İşletme Kategorisi’nde “Çevre Ödülü”nü kazanarak, Şahabettin Bilgisu Ödüller’inden 9. kez ödülle dönmenin gururunu yaşıyoruz.

Her Zaman Sürdürülebilir ve Çevreci Üretim

Ford Otosan olarak hem ülkemizde hem de küresel ölçekte her zaman sürdürülebilir kalkınmayı destekliyor, çevreci üretim anlayışımızı her geçen gün ileri taşımaya devam ediyoruz.