Castrol Ford Team Türkiye’nin 2015 Yılı Zaferlerini Kutladık

Ödül Töreni Gecesi

Motor sporlarındaki varlığını 1998 yılından bu yana kesintisiz sürdüren Castrol Ford Team Türkiye’nin 2015 yılında kaldırdığı tüm şampiyonluk kupalarını sponsor firma yöneticileri ve takım üyelerinin aileleriyle birlikte kutladık.

Castrol Ford Team Türkiye’nin 2015 yılı zaferlerini tekrar hatırlayalım mı? Türkiye Ralli Şampiyonluğu, Avrupa Ralli Kupası Birinciliği, Türkiye Ralli Takımları Şampiyonluğu, Türkiye Ralli Genç Pilotlar Birinciliği ve Türkiye Ralli İki Çeker Kupası Şampiyonluğu yanında takım pilotlarının kazandığı toplam 17 ödül.

 

Bu önemli organizasyonda Castrol Ford Team Türkiye’ye destek olan tüm sponsorlara teşekkür eden Ford Otosan Genel Müdürümüz Haydar Yenigün, “Türkiye’de otomotiv sektörü tüm zorluklara rağmen tarihi dönemlerinden birini geçirdi. Castrol Ford Team Türkiye ise motor sporlarında bizleri ve paydaşlarını mutlu eden sonuçları aynı zamanda Türkiye’yi gururlandıran bir başarıyla da taçlandırdı. Genç pilot ve co-pilotlarımız, profesyonel ve disiplinli çalışmalarıyla artık gelenekselleşmiş Türkiye Ralli Şampiyonluklarına bu yıl Avrupa Ralli Kupası gibi çok önemli bir kupayı da kattılar. Bu kupayı da katıldıkları 5 yarışında 5’inde birinci olarak elde ettiler. Bu performansta takımın her üyesinin emeği var. Tüm sponsorlarımız, iş ortaklarımız ve hatta basın mensuplarımız da bu takımının bir parçasıdır. Bayrağımızı Avrupa gibi zorlu etaplar ve rakiplere karşı elde ettikleri başarılar ile dalgalandıran Castrol Ford Team Türkiye ülkemizin milli takımı hepimizi gururlandırıyor. Bu anlayış ve bu ekibin, 2016 yılında ve sonrasında da daha büyük başarılara imza atacağına eminim.” açıklamasında bulundu.

 

2015 yılında kazandığı zaferlerle birlikte 19 yıllık yarış geçmişine toplamda 635 start ve 585 finiş, 80 şampiyonluk ve 240 kupa sığdıran takımımızın destekçisi olmaktan büyük gurur duyuyoruz.