Bugün 23 Nisan…

23 Nisan TN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 19 – 23 Nisan tarihleri arasında beşincisini düzenlediği Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali , 41 ülkeden 1.000 çocuğun katılımıyla bu yıl da yine renkli geçti.

 

Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali

 

Festival kapsamında bu yıl ikinci kez ‘Çocuk Eğitim, Eğlence ve Bilim Fuarı’ organize edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı’nda düzenlenen etkinlikler dahilinde biz de Ford Otosan olarak ‘Tasarım Stüdyosu’ kurduk. Stüdyonun amacı bilgisayarda nasıl otomobil çizimi yapıldığını çocuklara göstermek ve onlara araç tasarımına yön verme fırsatı sunmaktı. Hayal güçlerini önce bilgisayara sonra kağıda döken minikler, tasarlattıkları araçları hatıra olarak yanlarında götürdüler.

 

Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali

 

Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’nde “Yetenek Sizsiniz” programının gönüllerde taht kuran yarışmacıları Baha, Grup Kaşık, Karizma Show, Fire Storm, Burak-Kıvanç ile İrem ve Cash de festival katılımcılarına unutulmaz anlar yaşattılar.

 

Yeteneksizsiniz Baha

 

Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali

 

Yeteneksizsiniz İrem ve Cash

 

Festival’i ilk gün 40bin, beş gün sonunda ise toplamda 200bin kişi ziyaret etti.

Ford Otosan ailesi olarak ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha gönülden kutluyoruz.