Bu Maçı “En İyi Ben Anlatırım” Diyorsan…

Sabri Ugan-Acemi Spiker

Acemi Spiker

Ford Türkiye Facebook sayfamızda, futbol severlerin içindeki coşkuyu ortaya çıkarmalarını sağlayacak eğlenceli bir uygulama başladı. Sabri Ugan ile Acemi Spiker, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin efsane maçlarının unutulmaz gollerinden derlenen videoları Ford Türkiye Facebook sayfasından izleyebildiğiniz ve spiker gibi maç anlatabildiğiniz bir uygulama. Üstelik ödüllerle dolu! Kaydettiğiniz videoları arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz Acemi Spiker uygulaması sayesinde, UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarına gitme şansını da yakalayabilirsiniz!

Uygulamaya gitmek için Ford Türkiye Facebook sayfasını ziyaret etmeniz, sekmeler bölümünde yer alan Acemi Spiker ikonuna tıkladıktan sonra kayıt işleminizi gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Acemi Spiker

Galeride bulunan UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarını izleyin, diğer kullanıcıların anlattıkları maçları izledikten ve onlardan ilham aldıktan sonra kendi maç yorumunuzu kaydedin, arkadaşlarınızla paylaşın. Kaydettiğiniz videolar, Sabri Ugan’ın başkanlığını yaptığı jüri tarafından değerlendirilecek ve maçları en iyi anlatan acemi spikerlerden ilk üçü 6 Kasım’da Barselona’da oynanacak Barcelona-Milan maçına gitmeye hak kazanacak.

Acemi Spiker

4., 5., ve 6. Acemi Spikerler ise 23 Ekim’de İstanbul’da oynanacak Galatasaray-Kopenhag Şampiyonlar Ligi maçına çift kişilik bilet kazanacak! Kampanyanın 13 Ekim’de başlayacak 2. döneminde, Acemi Spikerler, 27 Kasım’da oynanacak Real Madrid-Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını, Madrid’de izlemek için yarışacaklar. Kampanyanın 3. dönemi ise 05 Kasım’da başlıyor. Futbol tutkunları 10 Aralık’ta Türk Telekom Arena’da oynanacak Galatasaray-Juventus maçını, Champions Club ayrıcalığı ile izlemek için anlatacak. Her kampanya döneminde galeriye eklenecek yeni maçlar, katılımcıların anlatımına sunulacak. 01 Ekim-10 Ekim tarihleri arasında 8694 kullanıcı uygulamayı, 3368 kişi ise videosunu yükledi. Sabri Ugan ile Acemi Spiker 28 Kasım’da sona eriyor.

 

Acemi Spiker

Siz de içinizdeki Acemi Spiker’i göstermek ve ödüller için yarışmak istiyorsanız linke tıklamanız yeterli.