Bir Ritüel: 5. Fiestam.com Buluşması

Ford_tn

Sosyalleşme ve paylaşma platformu haline gelmiş Fiestam.com’un üyeleri gelenekselleşen günlerinde yeniden biraraya geldi. Bu yıl 5’incisi düzenlenen büyük buluşma Polonozköy/Koza’da gerçekleşti. Ford Otosan Kurumsal İletişim sosyal medya ekibi olarak biz de Fiestam.com ailesiyle geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da bu güzel etkinlik sebebiyle biraraya gelmekten büyük mutluluk duyduk.

Fiesta sahibi olmanın, bir araç sahibi olmanın ötesinde bir tutku olduğunu gösteren bu buluşma etkinliğine katılım sağladık. 400’e yakın üye her buluşmanın arttırdığı bağ duygusu ile sohbet, keyif ve eğlence dolu anlar yaşadı.

Fiestam.com üyeleri etkinlik esnasında aylarda lansmanını yaptığımız Fiesta Red &Black serisini de yakından incelenme fırsatını yakaladılar.

#BenimFordum hashtag’i ile buluşmanın en içten anlarını fotoğraflayan üyelerin sürpriz hediyelerle de ödüllendirildiği günde renkli görüntüler kadrajlara takıldı.

Kazananlara verilen hediyelerle heyecanı daha da artan halat çekme, çuval yarışı, canlı langırt ve birbirinden keyifli pek çok oyuna katılarak bir aileyle geçirilebilecek en samimi anların hatırasını alıp giden Fiestam.com üyeleri, bir sonraki buluşmanın keyif dolu anları için şimdiden çok heyecanlılar.

Fiestam.com Buluşması 2013

 

Ford Fiesta Sahipleri Buluştu!