“Bir Başka” Performans Araçlarımızla Cenevre Motor Show’daydık

Ford GT

Her yıl olduğu gibi bu yıl da on binlerce otomobil tutkunu, dünyanın en büyük araç fuarlarından Cenevre Motor Show’a katılmak için İsviçre yolcusu oldu.

Bu yılın konuklarımız için özel bir anlamı vardı. Çünkü şimdiye kadarki en iyi spor araçlarımızın yanı sıra performans aracımız yeni nesil Ford Fiesta ST ile tanıştılar.

Performans araçlarımız, gösterdikleri hıza bağlı olarak müşterilerimizden yoğun ilgi görüyor ve satılıyor.

Performans araçlarımızın geçmişteki ve günümüzdeki popülaritesinin anahtarının, yarış otomobillerinin sürüş heyecanını herkese açık hale getirmesi olduğunu düşünüyoruz. 50 yıldan uzun süredir, Ford GT ve Le Mans 24 Saat Yarışı’nı 1966 ve 2016’da olmak üzere 50 yıl aralıkla kazanan Ford GT40 aracımızın da aralarında bulunduğu otomobillerimizi Cenevre’de vitrine çıkarıyoruz.

Ford tutkunları, Avrupa’da ilk kez 216 mph hıza ulaşabilen yeni Ford GT performans aracımızı da ’66 Heritage Edition görüntüsüyle görme şansı buldular.

Ford Avrupa Başkanı ve CEO’su Jim Farley, “Ulaşılabilir performans, başarmak istediklerimizin merkezinde yer alıyor. Ford GT’mizin aktif aerodinamikliğinden yeni nesil Ford Fiesta ST’mizin sürüş modlarına kadar tüm performans araçlarımız, müşterilerimize yarış araçlarındaki sürüş heyecanını yaşatmak için inovasyonla geliştirildi.” açıklamasıyla artık yollarda üstün performansın ayak izlerini göreceğimizi belirtti.

 

Birbirinden üstün performans araçlarımızla bir Cenevre Motor Show’u daha geride bıraktık. Gelecek yıl buluşmak dileğiyle…