Altın İz Hizmet Ödül Törenimiz Yine Muhteşemdi!

VI. Altın İz Hizmet Ödülleri

Şirketimize 10, 20, 25, 30 ve 35 yıldır hizmet eden çalışma arkadaşlarımızı ödüllendirdiğimiz “Altın İz Hizmet Ödülleri”nin geçtiğimiz günlerde düzenlediğimiz altıncı töreni yine muhteşem ve duygusal anlara sahne oldu!

Özel sahne gösterilerinin yanı sıra işitsel ve görsel bir şölenle 196 çalışma arkadaşımıza plaket ve hediyelerinin takdim edildiği törene yöneticilerimiz, Türk Metal Sendikası temsilcileri, çalışma arkadaşlarımız ve yakınları katıldı.

Genel Müdürümüz Haydar Yenigün, konuşmasında, “Öncelikle, bu yılın, bugünlerin bizler için çok büyük anlamı var. Başarılarla dolu 60 yıllık bir geçmişimiz var. Ben sizleri ve ailelerinizi, çoğunuzu şahsen tanıyorum. Bugün de burada aileleriniz ile bulunuyorsunuz. Bunlar bana çok büyük mutluluk veriyor. Çünkü her zaman söylediğim gibi Ford Otosan bir aile. Bizim gücümüz bu büyük aileden geliyor. Bugüne kadar elde edilen başarılar kolay başarılar değil ve hepinizin çok çok büyük emekleri var. Bu emekleriniz için de hem kendim, hem şirketimiz hem de yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum,” sözleriyle şirketimizin 60 yıllık köklü geçmişinde ve geleceğimizde her bir çalışma arkadaşımızın emeklerinin önemini vurguladı.

Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener ise, “Otomotiv sektörümüzün köklü kurumlarından Ford Otosan'ın gelenekselleşen Altın İz Ödülleri'nde siz emekçi kardeşlerimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu vesileyle sektöre sunduğunuz tüm emek ve katkılarınız için sizleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum,” dedi.