Akıllı Ulaşım Planlarımızı Mobile World Congress’te Tanıttık

tn

Barselona’da düzenlenen Mobile World Congress’te Akıllı Ulaşım planlarımızın bir sonraki adımlarını açıkladık. 2 Mart Pazartesi günü saat 10.00’da gerçekleşen basın toplantısında, Avrupa Operasyonlarımızdan sorumlu Başkan Yardımcımız Barb Samardzich, Araştırma ve Geliştirme Mühendisliğinden sorumlu Başkan Yardımcımız Ken Washington ve Global Ürün Geliştirme Direktörümüz Don Butler katıldı. Basın toplantısı, Fira Gran Via, 3’üncü holdeki C20 numaralı Ford standımızda gerçekleşti.

 

 

4 Mart Çarşamba günü ise “Mobilite” başlığı adı altında, IBM ve Goal.com gibi şirketlerden uzmanların katıldığı bir panel düzenlendi.

 

 

Ford Akıllı Mobilite, günümüzün global ölçekteki ulaşım sorunlarına çözüm olarak farklı bir ulaşım modeli sunuyor. Bu planın aynı zamanda bizi entegre iletişim ağları, araç arası etkileşim, otonom sürüş, kullanıcı deneyimi, big data konularında bir sonraki seviyeye taşımasını hedefliyoruz. 2015’in ilk aylarında Ford Akıllı Mobilite çözümlerimizi açıklamıştık. Geçtiğimiz günlerde de geleceğin ulaşım ekosisteminde müşterilerimizin ne tür istek ve ihtiyaçları olacağına dair dünya çapında gerçekleştireceğimiz geniş çaplı deney ve araştırmaların duyurusunu yapmıştık.

 

 

Ford Mobile World Congress ile ilgili bülten ve görselleri http://mwc2015.fordpresskits.com adresinden temin edebilirsiniz.