4 Kadın Yöneticimiz BinYaprak ile Kadınlara İlham Veriyor

slider

Kadınların iş hayatına kattıkları değerin farkındayız. Bu nedenle fırsat eşitliğine önem veren bir şirket olarak cinsiyet eşitsizliğiyle mücadele etmeye dijital kız kardeşlik platformu BinYaprak iş birliğimizle devam ediyoruz.

Daha güçlü kadınlar için BinYaprak ile yol arkadaşıyız

İş hayatındaki potansiyelini keşfetmek isteyen kadınlar ile bilgi birikimini paylaşmak isteyen çalışan kadınları buluşturan BinYaprak’ın ilham veren şirketlerinden biri olarak kendilerine biçilen hayatların değil, hayallerindeki hayatların peşinde olan kadınların destekçisiyiz.

Türkiye’nin çalışan ve üretmek isteyen ilk kadın platformu olan BinYaprak sunduğu video, canlı yayın etkinlikleri, makale, forum gibi imkanlarıyla bilgiye erişimi kolaylaştırarak iş hayatına atılmak isteyen kadınlara ilham veriyor. Biz de kadınların potansiyellerini keşfetmeleri için bu oluşumun bir parçası olduk.

4 güçlü kadın liderimiz, BinYaprak ile kadınlara ilham veriyor

Ford Otosan ailesinden 4 başarılı kadın yöneticimiz, “Şirketler çalışanlarına söz versin, ilham yolculukları çeşitlensin.” mottosuyla iş hayatına atılmaya hazırlanan 81 ilimizdeki üniversiteli kadınlarla BinYaprak’ta buluşuyor, ilham veren hikayeleriyle onlara “Kendini geliştirmenin önünde hiçbir şey duramaz” diyor.

İnsan Kaynakları Direktörümüz Nursel Ölmez Ateş, Pazarlama Müdürümüz Pınar Ercan Tursun, Kurumsal İletişim Müdürümüz Gonca Sofuoğlu Temiz ile Eğitim ve Gelişim Müdürümüz Hayriye Ercan Vural kariyer basamaklarını tırmanırken aştıkları engelleri ve mesajlarını www.binyaprak.com/ford-otosan adresindeki videolarda kadınları cesaretlendirmek için anlatıyor.

Nursel Ölmez Ateş: “BinYaprak sayesinde sektörün gelecek kadınlarına ilham vermek heyecan vericiydi.”

İnsan Kaynakları Direktörümüz Nursel Ölmez Ateş, “Ford Otosan olarak her zaman eşitliği ve çeşitliliği destekliyor, bu kapsamda politikalar üretiyoruz. Ford Otosan’ın kadınlarıyla otomotiv sektörünün daha güçlü olduğuna inanıyoruz. Otomotiv sektörünü kadın istihdamına teşvik ediyor, sektörde öncülüğü gururla sürdürüyoruz. Dijital kız kardeşlik platformu BinYaprak sayesinde sektörün gelecek kadınlarına ilham vermek heyecan vericiydi. Kadının toplumda ve sektörde güçlenmesi ancak bu gibi destek mekanizmalarıyla mümkün olacak.” sözleriyle iş hayatında eşitliği savunan ve kadınların mühendislik mesleğini tercih etmesi için cesaretlendirici çalışmalar sürdüren şirketimizin neden BinYaprak ile el ele verdiğini açıkladı.

Melek Pulatkonak: “Rol model kadınların hikayelerini dijitale taşımayı ve verdikleri gücün erişim alanını artırmayı çok önemsiyoruz.”

BinYaprak Kurucu Ortağı Melek Pulatkonak ise “Doğru mesleği seçmek ve geleceği tasarlamak için içimizdeki gücü ve yetkinlikleri keşfetmek her bireyin atması gereken ilk adım. Bu yolculukta rol model kadınların hikayelerini dijitale taşımayı ve verdikleri gücün erişim alanını artırmayı çok önemsiyoruz. Ford Otosan ailesine ve kadınlarına, ilham veren hikayelerini BinYaprak’ta tüm samimiyetleri ile paylaştıkları için çok teşekkür ediyoruz.” açıklamasıyla kadınları cesaretlendiren iş birliğimizin önemine değindi.

İş hayatında ve sosyal hayatta daha güçlü kadınların olduğu bir gelecek için cinsiyet eşitsizliğiyle mücadele etmeye projelerimiz ve iş birliklerimizle devam edeceğiz.