2017 Stajyer Başvuru Dönemimiz Başladı!

staj slider

Üniversite hayatını sonlandırmaya hazırlanan genç, biliyoruz kariyer dünyasına bir an önce atılmak istiyorsun! Ama önce yaz tatilini Ford Otosan’da deneyim kazanacağın staj günleriyle dolu dolu geçirmeye ne dersin?

Öncelikle senden küçük bir ricamız olacak. Lütfen başvurunu yapmadan önce aşağıdaki bilgileri dikkatlice oku ve sonra kariyer.net’e giderek başvurunu tamamla. Unutma, başvurunu 16 Şubat-17 Mart 2017 tarihleri arasında yalnızca kariyer.net üzerinden yapabileceksin.

Başvurunda nelere dikkat edeceğimizi açıklayalım, başvurunu aşağıdaki koşulları ne kadar karşıladığına bakarak değerlendireceğiz.

Staj zorunluluğun var mı?

SGK işlemlerin okulun tarafından yapılıyor mu?

Not ortalaman kaç?

Okuduğun sınıf ne?

Bölümün ve üniversiten stajyer ihtiyacımıza uygun mu?

Staja başvurmak için “staj zorunluluğuna” da sahip olmalısın. Staja başlamadan önce zorunlu staj belgeni göstermen ve okulun tarafından SGK işlemlerinin yapılması gerekecek. Staj süren okulunun zorunlu tuttuğu ve SGK işlemi yaptırdığı süreyle sınırlı olacak.

Senin gibi birçok genç yeteneğin ön seçimlerini yaparken bölüm ihtiyacımıza uygunluğuna, başarı ortalamana bakacak, 3. ve 4. sınıf öğrencisi olup olmadığına dikkat edeceğiz.

Eğer ön seçimden geçersen, İnsan Kaynakları Departmanımız tarafından mülakata davet edileceksin ve gerekli işlemlerden sonra yaz tatilinde Ford Otosan’da deneyim kazanmaya başlayacaksın.

Bu arada bize başvuruda bulunan bütün adayları değerlendirebilmek için Ford Otosan’da herkese yalnızca bir kez staj yapma hakkı sunabiliyoruz.

Haydi, tüm koşulları sağlıyorsan başvuru için şimdi tıkla!