2015’in En Yenilikçi Otomotiv Markası: Ford

Ford-Focus_tn

Bu yıl, güvenlik ve yarı otonom sürüş teknolojisi konularındaki çalışmalarımızla 10. AutomotiveINNOVATIONS ödül töreninde kendi kategorimizde “2015’in En Yenilikçi Markası” olduk. Geçtiğimiz haftalarda, Almanya’nın Frankfurt şehrinde bulunan Otomotiv Yönetimi Merkezi’nde gerçekleşen ödül töreninde otomotiv lideri markaların, yenilikçi adımları tasdiklenmiş oldu.

 

 

Bu ödül, kullanıcılarımızın da önem verdiği daha keyifli sürüş teknolojilerinde elde ettiğimiz ilerlemeyi temsil ediyor. Yenilik ve araştırmaya bizim için önemini her zaman koruyor; çünkü geliştirdiğimiz teknolojilerle Ford kullanıcılarının hayatlarına ne kadar değer kattığımızın farkındayız.

Sürücü Stresini Azaltan Yenilikler

AutomotiveINNOVATIONS ödülü ile Active Park Assist (APA) gibi sürüş yardımı sistemlerimizin kalitesi onaylanmış oldu. APA, park yerine yaklaştığınızı fark eden sensor sistemi ve kullanımı kolay kontrol paneliyle paralel park stresini azaltıyor.

 

 

Yeni Ford Focus, sadece “Acıktım.” diyerek yakındaki restoran listesi ve yol tarifini gösteren sistemler ve az önce bahsettiğimiz diğer yeniliklere sahip.

Dünyayı Değiştirmek için Dünyanın Dört Bir Yanında Araştırmalar

Geleceğe bakışımızda teknoloji, büyük rol oynuyor. Teknoloji, araçların hiç olmadığı kadar daha güvenli ve akıllı olmalarını sağlıyor. Ford’un sunduğu Smart Mobility programı, dataların kullanılarak yeni özellikli araçlar üretilmesi ve dünya genelindeki ulaşım sorunlarının çözümlenmesini sağlıyor. Yeni konseptleri test etmek ve fikirlere ilham vermek amacıyla Smart Mobility, 25 programla 2015 yılında dünya genelinde piyasaya sürüldü.

Ford, yollardaki gururumuz olarak daha da ileri gitmeye devam edecek.

 

Kaynak