2015 Gladyatörleri’nde 3 Ödül Ford’un!

ODD 2015

Otomotiv Distribütörleri Derneği‘nin (ODD) satış ve iletişim dalında başarılı marka ve çalışmalarını belirlemek için düzenlediği “ODD Satış ve İletişim Ödülleri, 2015 Gladyatörleri” töreninde 3 ödül kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen organizasyonda markalar, “Satış” ve “İletişim” kategorilerinde toplam 19 dalda yarıştı. Türkiye otomotiv sektöründen 48 markanın satış ve iletişim çalışmalarıyla katıldığı yarışma sonucunda kazandığımız 3 ödül başarı köşemizde yerini aldı.

2015 yılı Otomobil ve Hafif Ticari Araç satış rakamlarına göre belirlenen “Satış” kategorisinde 2 ödülle gururlandık: “En Çok Satılan Hafif Ticari Araç ModeliFord Tourneo Courier ve “En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası” Ford!

www.oddgladyator.com sitesi üzerinden verilen yaklaşık 65 bin oyla belirlenen kazananlardan biri olarak “İletişim” kategorisinde de 50 yıldır bu topraklarda bulunduğumuzu ve ailenizin bir üyesi olduğumuzu anlattığımız “Türkiye’nin Ford’u” reklamımızla “Yılın Televizyon Uygulaması” ödülünü kazandık.

“ODD Satış ve İletişim Ödülleri, 2015 Gladyatörleri”nden 3 ödülle dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi desteklediğiniz için teşekkürler!