2013 Yılı Motor Test Merkezi Ödülünü Kazandık

Ecotorq

Ford Otosan olarak, “2013 Yılın Motor Test Merkezi” (2013 Engine Test Facility of the Year) ödülüne layık görüldük. Automotive Testing Technology International Magazine tarafından düzenlenen Uluslararası Otomotiv Test Teknolojisi Ödülleri (Automotive Testing Technology International Awards) organizasyonunda Ford dünyasında bu özel ödülü kazanan ilk test merkezi olduk.

 

Ford Otosan Test Merkezi; yenilikçi yaklaşımı, esnek çözümleri, etkileyici ve gelişmiş ölçüm yetenekleri konularında yaptığı çalışmalarla dünyaya örnek teşkil etmesi nedeniyle ödüle layık görüldü.

 

 

Ford Otosan Motor Test Merkezi

 

 

Yarışma jüri üyeleri yaptıkları açıklamalarda Ford Otosan Motor Test Merkezi’nden övgü dolu sözlerle bahsettiler. Otomotiv Teknolojileri konusunda uzman gazeteci ve yazar Tony Lewin; “Ford Otosan Test Merkezi, esnekliği ve çok yönlülüğü ile güçlü bir yapı ortaya koymaktadır. Test merkezi, yeni uluslararası araç test regülasyonlarına uygun motor geliştirme sürecine yönelik çok önemli avantajlara sahiptir. Bunun yanı sıra, daha uzun süreli dayanıklılık testleri ile sıcak soğuk ortam motor geliştirme testlerini başarılı bir şekilde bir araya getirmektedir” dedi.

 

 

Ford Otosan Motor Test Merkezi

 

 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan bir diğer jüri üyesi Cummins Turbo Teknolojileri Test Prototipleri ve Laboratuvar Operasyonları Direktörü David Clay: “Ford Otosan test merkezi tasarıma yönelik yenilikçi yaklaşımının maksimum ekipman faydası sağlayacak esnek çözümler sağlamakta ve bu etkileyici yetenek dünya çapında bir örnek’’ diye ifade etti.

 

 

Engine Test Facility Award