2012 Yılını Ödüllerle Geride Bıraktık...

0116_awards-800x480-crop thumb

11 yıldır otomotiv sektörünün lideri olarak 2012 yılını pek çok farklı kategoride aldığımız ödüllerle geride bıraktık.
Kurumsal, ürün, satış & pazarlama, kalite ve insan kaynakları gibi pek çok kategoride yurtiçi ve yurtdışında toplam 35 ödül alarak muhteşem bir performans sergiledik.

 

ödül

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan ‘En Temiz Sanayi Tesisi’, Otomotiv Distribütörleri Derneği’nden ‘En Çok Satılan Hafif Ticari Araç’ , Eğitim ve Gelişim Yönetimindeki başarılı uygulamalarımız ile PERYÖN insan Yönetimi ödüllerinde birincilik ödülü ve ‘ODD Satış ve İletişim’ Ödülleri, 2012 Gladyatörleri’nde “Yılın TV Uygulaması” ,“En Çok Satılan Hafif Ticari Marka” ve “En Çok Satılan Otomotiv Markası” kategorilerinde birinci olduk. Digital Age Yaratıcılık Ödülleri’nde ‘Ford Fiesta – MSN, En Yaratıcı Dijital Reklam Uygulamaları Başarı Ödülü’, yine Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde ‘Ford Fiesta – Fizy, Entegre Online Medya Kampanyası Birincilik Ödülü’ kazandık. Hem çevreye duyarlılık hem yaratıcılık ve kalite konularında en önde olduğumuzu bir kez daha kanıtladık.

EcoBoost ile En İyi Motor, Transit Custom ile Yılın Ticari Aracı, Yeni Ranger ile Yılın Pick-Up’ı ödülleri ile B-Max, Fiesta, Tourneo Custom ve Transit Custom modellerimizle NCAP’ten aldığımız 5 yıldız global olarak aldığımız ödüllerden sadece birkaçı.

 

B-MAX modeli ile AutoBest 2013 ödüllerinde ‘En İyi Otomobil’ ödülü kazanarak yeni yıla güzel bir başlangıç yaptık.
Kazandığımız tüm ödüllerin listesini aşağıda bulabilirsiniz.

3141-Euro-NCAP-logoautobestdigital_age_odulleri_logoTop-Gear-awards-2012-610x445

1329940136_MIXX_LOGO-225x225

BIS-IVOTY

 

ranger_pickup2013

 

 

ödüller peryönlü