1 Ford Dene 1 Okul Yenile

Ford Otosan Farkındalık Eğitimi

Ford Otosan olarak “1 Ford Dene 1 Okul Yenile” sloganı ile geçtiğimiz Mayıs ayında başlattığımız kampanya ‘9 ilde 9 okul engelli dostu’ olarak yenilendi. Konya, Gaziantep, Şanlıurfa, Sivas, Ordu, Çanakkale, Edirne, Muğla ve Kocaeli illerinden de 2624 öğrenciye engelli bireylerle daha doğru iletişime geçmek üzere Farkındalık Eğitimi verildi.

 

Gerçekleştirilen projenin kapanış toplantısına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Yavuz, Ford Otosan Satış, Satış Sonrası ve Saha Operasyonları Direktörü Özgür Yücetürk, Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş, Ford Otosan İlköğretim Okulu, Atafen Koleji ve Özdebir Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri katıldı.

 

Ford Otosan Plaket Töreni

 

Ford Otosan Satış ve Satış Sonrası Saha Operasyonları Direktörü Özgür Yücetürk konuşmasında: “1 Ford Dene 1 Okul Yenile Projesi şirketimizin Kurumsal Sosyal Sorumluluk anlayışının tüm süreçlerimizde benimsendiğinin en önemli göstergesidir. Bu kampanya ile bir sosyal sorumluluk projesini pazarlama faaliyetlerimize entegre etmiş olmamızdan büyük mutluluk duyuyorum. İllerde bayilerimizin desteği ile okullara, gönüllü çalışanlarımız ile öğrencilerimize ulaşabildik. Ford Show kapsamında test sürüşlerine katılan müşterilerimiz de ayırdıkları zaman ve kampanyanın yayılımına sağladıkları katkı ile projeye destek oldular. Amacımız daha fazla insana farklı yöntemlerle ulaşarak engellilik konusuna dikkatleri çekmek” dedi.

 

Ford Otosan Farkındalık Eğitimi

 

Etkinlik süresince aynı zamanda Ford Otosan Gönüllü Eğitmeni Gonca Sofuoğlu ve Esin Kahyaoğlu tarafından iki seansta düzenlenen “Farkındalık Eğitimleri” ile Ford Otosan İlköğretim Okulu, Atafen Koleji ve Özdebir Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerine engelliliğin ne olduğu ve engellilerin sorunlarına nasıl doğru yaklaşım gösterebilecekleri yönünde önemli yöntemler anlatıldı.