Yol Hikayeleri, Ford Trucks Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda!

Ford Slider

Ağır ticari araç markamız Ford Trucks’ın sözcüklere sığmayan yol hikayelerini fotoğraflarla anlatmak için her yıl düzenlediği “Kamyoncunun Hayatı/Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun” konulu Ford Trucks Uluslararası Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı.

Ford Trucks Sanat Atölyesi’nin bu yıl 5. kez düzenlediği “Ford Trucks Uluslararası Fotoğraf Yarışması”na ulusal ve uluslararası platformdaki tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılar katılabilir. Kamyon şoförlerinin kilometreler boyunca taşıdığı hasreti karelere sığdıran fotoğrafçıların ödüllendirildiği yarışma, ünlü foto muhabiri ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral danışmanlığında gerçekleşiyor.

Coşkun Aral danışmanlığındaki seçici kurulun katılımcıları ödüllendirdiği yarışmada birinci seçilen eser sahibi 5.000 TL, ikinci 3.000 TL, üçüncü ise 2.000 TL ödül kazanacak. Mansiyon, Jüri Özel Ödülü ve Ford Trucks Özel Ödülü’ne layık görülen eserlerin sahipleri ise 1.000 TL kazanacak. Aynı zamanda Performans Ödülü’nün sahibi 500 TL ödül kazanırken, ödüller dışında kalan ve Ford Trucks tarafından satın alınan fotoğraflara da 300 TL’lik telif hakkı ödenecek.

Haydi, siz de kadrajınıza yolları alın ve 23 Ekim 2016 tarihine kadar www.fordtrucksfotografyarismasi.com internet sitesi üzerinden başvurunuzu yapın.