Yılın İlk Ödülleri “Bir Başka!”

ford_slider_10-01

Aynı gecede gerçekleşen iki farklı ödül töreninden ödüllerle dönmek sizce nasıl bir duygu? Biz bu duyguyu 5 Ocak gecesi The ONE Awards ve 2016 ODD Gladyatörleri’nde toplam 5 ödül kazanarak yaşadık.

The ONE Awards’ta “Binek Otomotiv Sektöründe İtibarını En Çok Artıran Marka” Ödülü

İlk ödülümüz, pazarlama sektörünün lider dergisi Marketing Türkiye ile pazar ve tüketici araştırmaları konusundaki yetkinliğiyle öne çıkan Akademetre’nin ortaklaşa düzenlediği “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nden geldi. Ödül töreninde, toplam 12 ilde 1.200 kişiyle gerçekleştirilen yüz yüze görüşmeler sonucunda 38 sektörün yıl içinde itibarını en çok artıran markaları 43 kategoride ödüllendirildi. Biz de halkın oylarıyla 2016 yılında “Binek Otomotiv Sektöründe İtibarını En Çok Artıran Marka” ödülüne layık görüldük.

2016 ODD Gladyatörleri’nde Satış ve İletişim Projelerimize 4 Ödül!

Diğer ödüllerimiz ise 2016 ODD Gladyatörleri’nden geldi. Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) sektörel büyümeye ivme katmak amacıyla bu yıl 7. kez düzenlediği “ODD Satış ve İletişim Ödülleri”nde 4 kategoride ödüllendirildik. Otomotiv sektörünün en kapsamlı ve prestijli organizasyonu olan “ODD Satış ve İletişim Ödülleri, 2016 Gladyatörleri”nde “Satış” ve “İletişim” kategorilerinde olmak üzere toplam 19 dalda ödül verildi. Biz de verdiğiniz oylarla 2016 Gladyatörleri”nde mutlu bir son yaşadık ve 2016 yılında imza attığımız iletişim çalışmalarımız ve satış başarılarımızla 4 ödülün sahibi olduk. Gerek satış gerekse pazarlama iletişimi ödüllerinde toplamda en çok ödül kazanan marka olduk!

İşte başarımızı taçlandıran ödüllerimiz:

En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli: Ford Tourneo Courier

En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası: Ford

Yılın Radyo Uygulaması: Ford “Otomatik Park Sistemi: Park Etmek Aya İnmeye Benzemesin”

Yılın Dergi Uygulaması: Ford “Kör Nokta Uyarı Sistemi: Gör(M)üyorum”

Desteğinizle gelecek yıl da aynı ödül törenlerinden daha fazla ödülle dönmek dileğiyle…