Yepyeni Ford GT İçin Başvurular Başladı

gt slider

Tamamen yeni bir Ford GT ile tanışmaya hazır mısınız?

Üstün performanslı spor aracı Ford GT için başvurular FordGT.com üzerinden alınıyor.

Tasarımlarınız Ford GT Üzerinde Hayat Buluyor

İlk 2 yıl için 500 araçlık üretimi kapsayacak başvurularda, site üzerinde bulunan online konfigürasyon aracıyla size özel Ford GT’yi tasarlayabilirsiniz. Renk kombinasyonlarından jantlara ve iç mekan temalarına kadar Ford GT’nin pek çok özelliğini ayrıntılı olarak veren sitede düşlerinizdeki Ford GT’yi tasarlayabilir ve sosyal medya aracılığıyla tüm dünyayla paylaşabilirsiniz.

Liquid Blue dahil 8 renk seçeneğiyle sunulan Ford GT’de ayrıca 4 farklı iç mekan temasından ruhunuza en uygun olanı seçebilirsiniz. Aynı zamanda 8 dış rengi kombine edebileceğiniz 7 farklı şerit rengiyle de aracınız çok özel görünecek.

Özel Danışmanlık Hizmeti ile Benzersiz Bir Deneyim

Gücünü EcoBoost motor teknolojisinden alan Ford GT, akıllı teknolojileri ve eşsiz tasarımının yanı sıra özel satın alma hizmetiyle de müşterilerine kendilerini ayrıcalıklı hissettirecek. Ford GT Özel Danışmanlık Hizmeti (Concierge Servis) ile başvurusu onaylanan müşteriler, kişiselleştirilmiş ve müşteri odaklı satın alma deneyiminin tadını çıkaracak.

Ford Performance Küresel Pazarlama Müdürü Henry Ford III; “Ford GT’nin satın alma süreci, yepyeni otomobilimiz kadar benzersiz. GT müşterilerinin Ford Motor Company için güçlü marka elçileri olduğunu biliyor, otomobilin kendisi kadar ayrıcalıklı hizmet sunmayı ümit ediyoruz.” açıklamasıyla Ford GT Özel Danışmanlık Hizmeti’nin önemine değiniyor.

Dünya genelinde Ford GT’ye sahip olmak için başvuranlar arasından kabul edilenlerle iletişime geçecek özel danışmanlar sadece sipariş ve teslimat aşamasında değil, kullanım sırasında da kişiye özel destekte bulunuyor.

En özel Ford ürünlerinden biri olarak hafızalara kazınacak olan yeni Ford GT’nin yıllık üretimi 250 adetle sınırlı olacak ve ilk sipariş dönemi 500 araçlık ilk 2 yılı kapsayacak.

Tamamen yeni Ford GT başvuruları için son gün 12 Mayıs 2016! Haydi, hemen FordGT.com’u ziyaret edin ve hayallerinizi süsleyen Ford GT’nizi oluşturmaya başlayın.