Yenilikçi Araçlarımızla Comvex Fuarı’ndayız!

230-x-200

4. kez düzenlenen Comvex Fuarı’nda yeni ticari araçlarımızla göz doldurduk. Yeni Transit, Yeni Connect, Yeni Courier’in yanı sıra, Yeni Ford Cargo 1832 Çift Kabin ziyaretçilerle ilk kez buluşurken, Kocaeli Fabrikası’nda üretilen ve geçen yıl tanıtılan Custom Serisi’nin Orta Tavan ve Shuttle Bus versiyonları ile Ford Cargo 1846T modelinin Midilli Çekici versiyonunu da ziyaretçilerimize tanıtarak, “Türkiye’nin Ticari Gücü”nü gözler önüne serdik!

 

Gelin, Comvex Fuarı’nda sergilenen araçlarımıza kısaca göz atalım.

 

Mühendislerin gururu Yeni Courier

 

2014 yılında yollarla buluşacak olan B segmentinde Ford’un ilk ticari modeli Courier, kompakt ve şık tasarımı, sınıfında öncü geniş iç hacmi, çevikliği, yakıt tasarrufu ve yüksek güvenlik teknolojilerine sahip. Courier, Tourneo Courier ve Transit Courier Van versiyonlarına sahip. Tourneo Courier’in arkasındaki ikili sürgülü kapı, sınıfının en iyi genişliğini sunarak araca binme kolaylığı yaratırken, katlanabilir 60/40 arka koltuklar sürücülere müthiş bir esneklik sağlıyor.

 

Ford Transit Courier

 

Sağlamlığın ve konforun sembolü Yeni Connect

 

2014 Yılın Ticari Aracı unvanına sahip Yeni Connect, yüksek teknoloji ve donanım seviyesi ile hafif ticari seviyeyi yükseltiyor. Sürücülere Ford’un en yeni sürücü yardım özellikleri ve iç mekân teknolojileri sunan Yeni Connect, Active City Stop, Acil Durum Yardımlı Ford SYNC, Arka Görüş Kamerası ve statik köşe lambalarına sahip.

 

Ford Connect

 

Ticaretin sembolü Yeni Transit

 

7. jenerasyonu ile Comvex’de sergilenen Yeni Transit, fonksiyonel, güçlü ve inovatif bir alternatif olarak segmentine yeni bir soluk getirecek! “One Ford” ürün stratejisi doğrultusunda Kocaeli’nde hem geliştirilen hem de üretilen Yeni Transit, sınıfının lideri yük taşıma yeteneği ile sınıfının en iyi yakıt ekonomisini hedefliyor. Yeni Transit’te Ford’un son binek otomobillerinde Ford SYNC, sesli kullanılabilen Acil Durum Destekli araç iletişim sistemi, Arka Görüş Kamerası, Adaptif Hız Sabitleyici ve Şeritten Ayrılma Uyarısı gibi teknolojiler bulunuyor.

 

Ford Transit

 

 

Transit Custom’a yeni üye

 

“2013, Yılın Uluslararası Ticari Aracı” unvanına sahip Transit Custom, yeni versiyon ile tabandan tavana 1,78 metre yüksekliği ile kullanıcılarına 370 mm daha fazla yük yüksekliği ve ayrıca 8,3 metre küpe kadar çıkan bir azami yük hacmi sunuyor. Alçak tavanlı modele kıyasla yüzde 20 daha fazla yük hacmi sunan araç hem kısa hem de uzun şasi ile kullanılabiliyor. Tourneo Custom 8+1 modelinde ise yeni 2-2-3 arka koltuk dizilimi sayesinde arka koltuklarda araca inerken ve binerken kolaylık sunuyor. Kargo şirketleri de dâhil çeşitli sektörlerden müşterilerin kullanımı için tasarlandı.

 

Tourneo Custom

 

Hacimli yük taşımacılığının adı 1846T Midilli Çekici

 

Ford standında yer alan ağır ticari modellerdeki bir diğer yenilik ise 1846T modelinin 960mm 5’inci teker yüksekliğine sahip versiyonu Midilli Çekici. Yeni Ford Cargo 1846T, yeni versiyonu ile hacimli yük taşımacılığına daha da uygun. 460 PS ve 2100 Nm motor gücü ile sınıfındaki en rekabetçi güç ve torku düşük devirlerden itibaren sunan Ford Cargo 1846T, yüksek performans ve düşük yakıt tüketiminin konforunu da bir arada yaşatıyor. Araç, güç, verimlilik, konfor ve dayanıklılık kriterlerine odaklanılarak geliştirildi.

 

Ford Cargo 1846T Çekici