Yeni Ürün Stratejimizle Cenevre Otomobil Fuarı’ndayız

FordGeneva2016_Mondeo_Vignale_700

Yeni ürün stratejimiz ile daha duygulu, daha heyecanlı olacak olan Ford, yepyeni müşteri deneyimi sunan modelleriyle Cenevre Otomobil Fuarı sahnesindeydi.

Yüksek kaliteli ve kişiye özel Vignale ailesi, genişleyen ürün portföyüyle fuarda hayranlarıyla buluşurken, heyecan verici yüksek performanslı modellerimiz Ford GT ve Fiesta ST200 ise sportif tasarım sevenlerin ilgi dolu bakışları altındaydı. Diğer taraftan Avrupa’daki SUV atağımızın vazgeçilmez üyesi yeni Kuga ise Avrupa Otomobil Fuarı’nda tüm sevenleriyleydi.

Sofistike Vignale Ailesi Büyüyor

Üst segment müşteri deneyiminin simgesi Vignale ailesi, Mondeo’nun ardından, S-MAX Vignale, Edge Vignale ve geleceğin SUV’u Kuga Vignale Konsept modellerimizle büyümeye devam ediyor. Bu üç yeni Vignale modelimizin yanında 2017 yılından itibaren satışa sunacağımız 5 kapılı Mondeo Vignale aracımız da ilk kez Cenevre’de görücüye çıktı.

Performans Heyecanı Ford GT ve Fiesta ST200’de

Yüksek performansıyla herkesi heyecanlandıran Ford GT ve Fiesta ST200 modellerimiz, göz alıcı tasarımıyla da fuar ziyaretçilerini büyüledi. Spor otomobil severleri büyülemeye hazırlanan 200 PS’lik güçlü aracımız Fiesta ST200, özel renk seçenekleriyle kullanıcıların hizmetinde olacak. İlk kez Avrupa’da görücüye çıkan yepyeni Ford GT aracımız ise hem yol hem de yarış versiyonlarıyla yollara hazırlanıyor.

SYNC 3 Teknolojisiyle Yeni Ford Kuga

Avrupa’da hızla büyüyen SUV segmentindeki başarılı temsilcimiz Ford Kuga, yeni versiyonunu Avrupa Otomobil Fuarı prömiyerinde gerçekleştirdi. Atak ve sportif dış tasarımı, ergonomik iç tasarımı ve mobil bağlantı özellikleri sunan SYNC 3 teknolojisiyle yeni Ford Kuga, 120 PS 1.5 litre TDCi dizel motor performansıyla yolların gözdesi olmaya hazır.

En yeni araçlarımızla en yeni haberleri vermeye devam edeceğiz. Çünkü tüm yolların Ford’un performansına ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyoruz.