Yeni Nesil Ford Fiesta ST, Cenevre Motor Show’da!

yeni nesil ford fiesta

Gücünü üç silindirli 1.5 L EcoBoost motordan alan yeni nesil Ford Fiesta ST, performans tutkunlarını Cenevre Motor Show’da ağırlıyor.

Üstün Motor Performansıyla Çok Dinamik

Üç silindirli bir motorla güçlendirilen ilk Ford Performance modelimiz olan yeni nesil Ford Fiesta ST, aynı zamanda seçilebilir sürüş modları özelliği sunan ilk Fiesta ST modelimiz. Aracımız güçlü motor performansıyla 200 PS güç ve 290 Nm tork sunuyor, 0-100 km/h hızlanmasını da yaklaşık 6,7 saniyede gerçekleştiriyor. Yeni nesil Ford Fiesta ST’nin sürüş modlarını Elektronik Destekli Ses Yönetimi (ESE) teknolojisini ve aktif egzoz valfini kontrol ederek daha iyi bir sürüş deneyimi sağlamak için ayarlayabilirsiniz. Bu teknoloji sayesinde doğal sportif sesi artan 1.5 L EcoBoost motorumuzda sektörde bir ilk olan silindir deaktivasyon sistemimiz de yer alıyor.

Motor performansı, direksiyon hassasiyeti ve denge kontrollerini Normal, Spor ve Pist ayarlarına göre yapılandırdığımız aracımız ile günlük sürüş ya da pist gibi farklı koşullardaki sürüşlerde keyifli bir deneyim sunuyoruz.

Modern İç ve Dış Tasarımıyla Çok Şık

Özel 18 inç alaşım jantlarla süslü yeni nesil Fiesta ST, cesur ve dikkat çekici dış tasarımıyla büyük ilgi çekiyor. 2018 yılında, Avrupa’da üç ve beş kapılı gövde seçenekleriyle pazara sunmayı hedeflediğimiz yeni nesil Fiesta ST’nin iç mekanı ise detaylarla ve kişiselleştirme seçenekleriyle dolu. Geliştirilmiş kişiselleştirme ve teknoloji seçeneklerimiz arasında yeni stil paketleri, 8 inç dokunmatik ekranlı SYNC 3 bağlantısı ve B&O Play ses sistemimiz yer alıyor.

Cenevre Motor Show’da müşterilerimizle tanıştırdığımız yeni nesil Fiesta ST, üstün performansıyla gittiğiniz her yolda sizinle…