Yeni Kuga Wings for Life’ta Binleri Harekete Geçirdi

wfl slider

Omurilik felçlilerinin tedavisine yönelik araştırmalara kaynak sağlamak amacıyla 24 ülkede aynı anda başlayan Wings for Life World Run’ın Türkiye ayağı, 7 Mayıs Pazar günü 6 bin gönüllünün katılımıyla İzmir’de gerçekleşti.

İzmir Kültür Park Lozan Kapısı’ndan start alan Wings for Life World Run’da koşamayanlar için koşmaya başlayan yarışçılar #YeniKugaileHareketeGeç’ti. Yakalama aracımızın direksiyonuna oturan Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı, eşi Selin Avcı’nın co-pilotluğunda yarışa start verildikten 30 dakika sonra yarışçıları takip etmeye başladı.

Wings for Life World Run Gönüllüleri Yeni Kuga’dan Kaçtı

Koşu öncesinde müzik eşliğinde ısınma hareketleriyle yarışa hazırlanan katılımcılar, bir festival tadında gerçekleşen yardımsever etkinliğin parçası oldu. Toplamda 4 saat süren koşu boyunca binlerce gönüllü, tüm hızlarıyla yakalama aracımız Yeni Kuga’dan kaçarken ortaya birbirinden keyifli görüntüler çıktı.

Ford Otosan Spor Kulübü’nün 85 Gönüllüsü de #YeniKugaileHareketeGeç’ti

Ford Otosan Spor Kulübü’müze üye 85 gönüllümüz de omurilik felci tedavisi için yapılan araştırmalara destek sağlamak amacıyla İzmir’deydi. Onlar da Yeni Kuga’dan kaçarak dünyanın en büyük yardım koşularından Wings for Life World Run heyecanına ortak oldu.

Yeni Kuga Bir Hafta Sonu İçin Şanslı Bir Kişinin Olacak

İzmir’de olamayıp yarışa destek vermek isteyen binler ise bulundukları şehirde sokağa çıktı ve koştukları anın fotoğrafını çekerek #YeniKugaileHareketeGeç etiketiyle paylaştı. Biz de Wings for Life World Run’a verdiği desteğinden dolayı fotoğrafını paylaşan şanslı bir kişiye Yeni Kuga’yı bir hafta sonu boyunca armağan ederek teşekkür edeceğiz.

Gelin, Wings for Life World Run’daki heyecanlı dakikaları videomuz ile bir kez daha hatırlayalım.