Yeni Ford Trucks Serisi Türkiye’yi Turluyor!

Ford Trucks

Onun adı “Yeni Ford Trucks Serisi” ve şimdi sizlerle buluşmak için tüm Türkiye’yi turluyor. E3, E5 ve E6 Ecotorq motorlar ile donatılmış 2016 model yeni çekici, inşaat ve yol kamyonu serilerimiz, yerel lansman faaliyetleri kapsamında Eylül ayı sonuna kadar Türkiye’nin dört bir yanını dolaşıyor.

Güç, verimlilik ve teknolojiyi bir araya getiren E6 uyumlu motor

Yeni Ford Trucks Serisi; güç, teknoloji ve verimlilik özellikleriyle beğeni kazanan E6 uyumlu Ecotorq motoru seçeneğiyle ağır ticari araçlar arasında öne çıkıyor. Yeni nesil Ecotorq motorumuzla donalı Yeni Ford Trucks Serisi, 480 PS güce ve 2500 Nm tork değerine ulaşabiliyor. Fikri ve Sınai hakları %100 Ford Otosan’a ait olan, Türkiye’de geliştirilip üretilen ilk ve tek ağır ticari araç motoru Ecotorq, çevreci ve ekonomik motor teknolojisi ile daha az yakıt tüketerek daha çok verim sağlıyor. Yüksek sürüş performansı ve yakıt verimliliği sunan bu modellerimiz yakıt ekonomisinde bir önceki modele göre %8,5 iyileşme elde ediyor.

Yeni dikkat çekici özellikler

750 mühendisin, 4 yıl süresince üzerinde çalıştığı Yeni Ford Trucks Serisi sunduğu Şerit Takip, Aktif Acil Durum Frenleme, Geliştirilmiş Ek Fren Sistemleri gibi yeni teknolojileriyle de fark yaratıyor.

Gücün yanı sıra frenleme konusunda da iyileştirmelere gidilen yeni araçlarımızda bir önceki nesle göre 7 kat daha güçlü frenleme sistemi bulunuyor. Yeni Ford Trucks serisi; 400 KW’lık motor frenine ek olarak 600 KW’lık Intarder opsiyonu ile geliyor. Toplamda ulaşılan 1000 KW’lık frenleme değeri, Yeni Ford Trucks Serilerinde yolda gidiş kadar duruşa da ne kadar yüksek önem verildiğini açıkça ortaya koyuyor.

Yeni Ford Trucks Serisi, etkili aerodinamik yapısı ile de öne çıkıyor. Ford Kinetik Dizayn felsefesine uygun tasarlanan araçlarımız, %22 iyileştirilmiş dönüş açısı elde ediyor ve yeni nakliye serisine özgü Arka Havalı Süspansiyon özelliğiyle +1 ton yük taşıyabiliyor.

Satış sonrası bakımda da kazandırıyor

Tüm bu yenilikleriyle üst düzey konfor sağlayan yeni nesil Ford Trucks modellerimiz satın alındıktan sonra da müşteri dostu kalmaya devam ediyor. Yeni Ford Trucks Serisi, 120.000 km ve 1.000 saate kadar uzatılmış %25 daha az bakım maliyetiyle lojistik ve inşaat sektöründeki en rekabetçi bakım aralığını sunmanın ayrıcalığını yaşıyor.

Müşterilerimiz için “Her Yükte Birlikte” diyen ve dünyanın en zorlu şartlarındaki en zor testlerini başarıyla geçen Yeni Ford Trucks Serimizle tanışmak için Yetkili Satıcılarımızla iletişime geçin.