Yeni Ford Trucks Serisi ile Tanışma Vakti!

Yeni Trucks serisi

750 mühendisimizin 4 yıllık emeğiyle üretilen yeni E3, E5 ve E6 Ecotorq motor donanımlı 2016 yılı Ford Trucks serimizi Antalya’da tanıttık.

Yeni çekici, inşaat ve yol kamyonlarımız E6 uyumlu Ecotorq motoru, kabin içi Wi-Fi Sistemi, Şerit Takip Sistemi, Aktif Acil Durum Frenleme Sistemi gibi donanımlarıyla tüm dünyanın yükünü çekmeye hazır!

“Her Yükte Birlikte” Olma Hikayemiz

Ford Trucks İş Birimi Genel Müdür Yardımcımız Ahmet Kınay lansman toplantımızda “Bu ürünlerimiz, aynı zamanda önümüzdeki yıllarda Ford Otosan’ın büyüme stratejisinin önemli bir parçası. Ford Trucks olarak, ağır ticari araç pazarında sürdürülebilir bir bakış açısıyla global oyuncu olma yolunda hızla ilerliyoruz. En üst seviyede, rekabetçi ürün ve hizmetler sunmanın yanı sıra satış ve servis ağına yönelik altyapı çalışmalarımız ile çok yönlü ve zorlu bir çalışma içerisindeyiz. Ford Trucks marka değerinin güçlenmesi, Türkiye’de ve dünyada arzu ettiğimiz seviyelere ulaşmamızda önemli bir kriter. Bu sebeple marka vaadimizi mercek altına aldık ve global Ford marka değerine, Ford Otosan’ın mükemmel seviyeye ulaşmış yerli üretim ve Ar-Ge kabiliyetlerini de önemli bir değer olarak ekledik. Ford Otosan olarak, Türkiye’nin öncü sanayi ve Ar-Ge şirketi olarak, tüm pazarlarda müşterilerimizin bizden beklediği sorumluluğu üstlendiğimizi anlatabileceğimiz yeni marka vaadimizi oluşturduk. Ford Trucks olarak artık ‘Her Yükte Birlikte’ diyoruz.” açıklamasıyla yeni modellerimizle birlikte yükselecek Ford Trucks başarısına değindi.

Güçlü, Teknolojik ve Verimli

Yeni nesil Ecotorq motorumuzla güçlenen yeni Ford Trucks serimiz 480 PS’ye kadar çıkabilen gücü ve 2500 Nm’ye ulaşabilen tork değeriyle yüksek sürüş performansının ve verimliliğin adresi olduğunun altını çiziyor.

Yakıt ekonomisinde de bir önceki modele göre %8,5 iyileşme sağlayan yeni Ford Trucks modellerimiz sunduğu Şerit Takip, Aktif Acil Durum Frenleme, Geliştirilmiş Ek Fren Sistemleri gibi yeni teknolojileriyle de herhangi bir dalgınlık anında sürücünün dikkatini toplamasına yardımcı olarak sürüş güvenliğini maksimum seviyede sunuyor.

Fikri ve sınai hakları %100 Ford Otosan’a ait olan, Türkiye’de geliştirilen ve üretilen ilk ve tek ağır ticari araç motorumuz Ecotorq’un güç verdiği yeni modellerimiz hem çevreci hem de %8,5 oranındaki yakıt tasarrufuyla daha ekonomik.

Ford Trucks Serisi Çok Avantajlı

Aerodinamik yapısıyla Ford Kinetik Dizayn felsefesine uygun olarak tasarladığımız yeni modellerimiz %22 iyileştirilmiş dönüş açısı ve yeni nakliye serisine özel Arka Havalı Süspansiyon sayesinde taşınabilen +1 tonluk yük özelliği ile dikkat çekiyor.

%25 oranında azaltılmış bakım maliyetleriyle rakiplerini kıskandıran yeni modellerimiz, lojistik ve inşaat sektöründeki en rekabetçi bakım aralığı avantajına sahip.

600 kW gücündeki Intarder seçeneği ile toplam 1000 kW’lık frenleme kabiliyeti sayesinde en dik rampa ve yokuşların üstesinden gelen yeni modellerimizin sahip olduğu bir diğer yenilik ise Off-Road, Rocking (Beşik Hareketi) ve Ekonomi modlarıyla her türlü kullanım şartında sürücülerin sorunsuz ilerlemesini sağlayan otomatik şanzıman opsiyonu.

Güçlü, teknolojik ve verimli 2016 model Ford Trucks serimiz için şimdi yollara çıkma zamanı!