Yeni Ford Kuga ve Ranger ile “İki Farklı Parkur, İki Farklı Güç”

slider

1,5 lt dizel otomatik versiyonu ile Türkiye SUV pazarına iddialı bir giriş yapan Yeni Ford Kuga aracımız ve en zorlu arazi koşullarıyla kolayca başa çıkabilecek şekilde tasarlanan Yeni Ford Ranger Wildtrak ile çıktığımız 8 ili kapsayan test sürüşü tanıtım turumuz 29 Nisan’da başladı!

İlk Durağımız Kocaeli Oldu!

29 Nisan-26 Mayıs tarihleri arasında 8 ili kapsayacak Yeni Ford Kuga ve Ranger Test Sürüşü Tanıtım Turu’muzun ilk durağı Kocaeli’ydi! 29-30 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Kocaeli etkinliğimizde misafirler, 2 özel parkurdaki zorlu test sürüşleriyle beraber boks makinesi ve langırtın da bulunduğu oyun alanlarında aileleriyle birlikte de çok keyifli dakikalar yaşadı.

Parkurlarımızda Adrenalini Hissedin!

İstanbul, Kocaeli, Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, Ordu ve Malatya’yı kapsayan 8 ilde gerçekleştireceğimiz tanıtım turu etkinliğimizde, iki modelimize özel son derece zorlu parkurlar oluşturuldu. Parkurlardan biri Euro NCAP testlerinden 5 yıldız alan tek pick-up olma ünvanına sahip Yeni Ford Ranger için özel olarak hazırladığımız “su geçişli” test parkuru, diğeri ise Yeni Ford Kuga’nın sürüş performansını ve sürüş dinamiğini eğlenceli bir şekilde test edebileceğiniz “smart cone” parkurumuz. Bu parkurda katılımcılar kukalar üzerinde yanan ışıkları eğitmen pilota söylüyor ve o yöne doğru ilerliyorlar, ne kadar hızlı söylenirse o kadar hızlı bir sürüş oluyor. Her ilde, 2 gün boyunca hız kesmeden devam eden etkinliklerimizde su geçişi, yan geçiş ve çapraz geçiş deneyimini yaşayacak katılımcılarımız her iki parkurda da adrenalini en üst seviyede hissedecek!

#BirBaşkaTestSürüşü Etiketiyle Paylaşım Yapanlar Kazanıyor

Siz de bir hafta sonu için Ford Kuga’ya sahip olma şansını yakalamak istemez misiniz? Bunun için yapacağınız şey çok basit: Ford Türkiye Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarımızdan duyurulan yarışmamıza, etkinlik alanımızdan #birbaşkatestsürüşü etiketiyle fotoğraf veya video paylaşarak katılın, Yeni Ford Kuga’yı karşılıklı belirlenen bir hafta sonu boyunca test etme şansını elde edin! Unutmayın; yarışmaya katılmak için son gün 26 Mayıs!

Katılım koşulları: http://ford.to/2qILq1F