Yeni Ford Focus RS Heyecanı, Türkiye’de!

Ford Slider

Performansıyla yollara hız katan aracımız Yeni Ford Focus RS, artık Türkiye’de! Tutku ve gücün yollardaki simgesi Yeni Ford Focus RS ile tanışmaya hazır olun.

Sürüş teknolojilerimiz, ileri mühendislik yeteneklerimiz ve motor sporlarına olan tutkumuzdan doğan Yeni Ford Focus RS, hem yollarda hem de yarış pistlerinde heyecan verici bir sürüş deneyimi sunuyor.

Yeni Ford Focus RS, Gücün Yollardaki Adı!

350 PS güç ve 440Nm tork üreten 2.3 litre EcoBoost motoru ile en güçlü versiyonumuz olan aracımız, Ford RS serileri arasındaki en güçlü fren sistemine sahip. İleri performans teknolojileriyle de dikkat çeken Yeni Ford Focus RS, otomotiv sektöründe bir ilk olan Drift Modu, Kalkış Kontrolü ve Sürüş Modları ile sürücülerine ilkleri yaşatacak.

Performans ve inovasyon” felsefemizden doğan Yeni Ford Focus RS tüm gücüyle nefes kesiyor ve 2.3 litre Ecoboost motoruyla %10 daha fazla güç sağlıyor. Şanzıman ve debriyajını yüksek tork gücünün üstesinden gelebilmesi için sağlam ve dayanıklı bileşenlerle geliştirdiğimiz Yeni Ford Focus RS, 0-100 km/s hızlanmasını 4.7 saniyede yaparak gelmiş geçmiş en çabuk hızlanan Focus RS modeli olma unvanını kazanıyor.

4 farklı sürüş moduna sahip olan Yeni Ford Focus RS; Normal, Spor veya Pist modlarıyla kolaylıkla yolların ve pistlerin sürüş koşullarına uyum sağlıyor. Motor sporu heyecanını direksiyon başında yaşamak isteyenler için ise Drift Modu bulunuyor.

Sürüş Keyfinize Eşlik Eden İleri Teknolojiler Yeni Ford Focus RS’te!

Teknolojiyi yakından takip eden Yeni Ford Focus RS, sahip olduğu özelliklerle sürüşlerinizi keyifli kılıyor. Yeni nesil Ford SYNC2 sistemi, Ford MyKey, otomatik katlanır aynalar, anahtarsız çalıştırma sistemi, hatasız yakıt doldurmayı sağlayan Ford Kolay Yakıt, geri görüş kamerası bu özelliklerden sadece bazıları.

İç ve Dış Tasarımıyla Yeni Ford Focus RS Gibisi Yok!

İçindeki enerjisi dışarı da taşan Yeni Ford Focus RS’in sportif dış tasarımı sizleri yollara çağırıyor. Performansını artırmak için üst ve geniş ön ızgara gibi aerodinamik tasarımlarla donattığımız aracımız hayallerinizdeki gibi… Fren soğutma kanallarını beslemek için tasarladığımız alçak kanatlar ve dıştaki geniş açıklıklar ise yol tutuşunuzu artırmak için arka difüzör ve spoiler ile bir araya geldi.

Hız Mavisi, Buz Beyazı, Çelik Gri, Manyetik Gri ve İnci Siyahı! Sizin tercihiniz hangisi? 5 farklı renk alternatifiyle Yeni Ford Focus RS yollara renk katacak. Ayrıca iç tasarımına hakim olan mavi renkli RS teması koltuklarda, direksiyonda, zemin ve iç döşemede, vites kolunun üzerindeki renklendirilmiş grafikte ve marşpiyelerde sergileniyor.

Yeni Ford Focus RS, 350 PS beygir gücü sunan 2.3 litre Ecoboost motor ve 6 ileri manuel şanzıman ile 84.650 €’dan başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla sizlerle buluşuyor.