Yeni Ford Cargo 1846T 56 şehirde 60 bin kişiyle buluştu

Lordlar Kamarası

Küresel Pazar için geliştirdiğimiz Yeni Ford Cargo 1846T, Türkiye tanıtım turunu 62 günde tamamladı. Türk mühendislerimiz tarafından tüm standartlara uygun olarak geliştirilen 1846T, 56 il ve 86 noktada tanıtıldı. Yurtiçi ve uluslararası taşımacılık yapan müşterilerimiz tarafından büyük beğeni toplarken, 5 sınır kapısı ve 7 limanda da tanıtım etkinliğinin yapıldığı turda 13 bin kilometre yol kat edildi, Yeni Ford Cargo 1846T çekici 60 bin kişiyle buluştu.

 

Ford Cargo - Roadshow

 

Tanıtım noktalarında Lordlar Kamarası çadırı kurularak Ford Trucks bayileri ev sahipliğinde müşteri davetleri düzenlendi. Taşıyıcı birlikleri, kooperatifler, sınır kapıları, limanlar, filo müşterileri, fikir liderleri ziyaretleriyle de tanıtım yapıldı. Etkinlik noktalarına kurulan langırt, penaltı atışı, cut-out fotoğraf panosu uygulamaları ile katılımcıların eğlenceli vakit geçirmesi sağlandı. Ayrıca katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.

 

Ford Cargo - Roadshow

 

 

Ford Cargo’nun DNA’sında yer alan güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık gibi özelliklere sahip. 460 PS/2100 Nm motor gücü ile sınıfındaki en rekabetçi güç ve torku düşük devirlerden itibaren sunan Ford Cargo 1846T, ayrıca yüksek performans ve düşük yakıt tüketiminin konforunu da bir arada yaşatıyor. Binek araç rahatlığındaki manuel şanzımanı ve debriyajsız otomatik şanzıman opsiyonu ile ön plana çıkan çekici, lüks binek araçlarda kullanılan ESP, yokuş kalkış desteği, klima gibi donanımları standart hale getirerek, ağır ticari araç sektöründeki rakiplerinden ayrılıyor.

 

Ford Cargo - Road show