Yeni Fiesta Teknolojisi, Eğlencesi, Sürüşüyle Bir Başka!

slider

Ford Fiesta, Avrupa’daki 40 yılı aşkın tarihinde sunduğu en kapsamlı versiyonlara sahip yeni nesli ile artık Türkiye’de!

B segmentinin önde gelen modellerinden Yeni Fiesta, Fiesta Trend&Titanium, Ford Performance araçlarından ilham alan Fiesta ST-Line, modern lüks detayları ile Fiesta Vignale, crossover olarak sunulacak Fiesta Active ve yüksek performanslı Fiesta ST serilerimizle Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor.

Fiesta Serisiyle Tanışmaya Hazır Olun

Yeni Fiesta, Türkiye’deki ilk yolculuğuna giriş donanım seviyesi ihtiyaçlarına yönelik Trend ve yüksek donanım düzeyi ve kaliteli işçiliği ile öne çıkan Fiesta Titanium versiyonlarımız ile başlayacak.

Hemen ardından, Ford Performance modellerimizden ilham alan iç ve dış tasarıma sahip Fiesta ST-Line ve Fiesta ürün portföyünde ilk kez sunduğumuz Yeni Fiesta Vignale ile tanıştıracağız sizi. Genişleyen Fiesta serimizin en çarpıcı yeni modellerinden Fiesta Active de merakla beklenen modellerimiz arasında. 2018 yılında Active ile birlikte pazara sunacağımız bir diğer Fiesta modelimiz ise serinin en güçlüsü olan Fiesta ST olacak.

SYNC3 ve B&O PLAY Müzik Sistemiyle Eğlencenin Tadını Çıkarın

Gelişmiş araç içi eğlence ve sesli komut sistemimiz SYNC 3’yi yakından tanıdığınızı biliyoruz. Basit sesli komutlarla araç içi sistemleri ve bağlı akıllı telefonlarınızı kontrol edebileceğiniz bu sistem ile yollara çıkmak bir başka keyifli olacak. Sistem, Apple CarPlay ile uyumlu ve ayrıca SYNC AppLink aracılığıyla Spotify gibi çeşitli akıllı telefon uygulamalarının sesle aktive edilmesini de sağlıyor.

On hoparlörden oluşan yeni B&O PLAY sistemini de ilk defa Yeni Fiesta’da sunuyoruz. Seçilebilir Surround Sound özelliği sayesinde aracınızın her koltuğunda güçlü bir müzik dinleme keyfi yaşayacaksınız.

İç Tasarımda Kusursuz Konfor

Yeni Fiesta’nın iç mekanı sizi sakinleştirici ve huzurlu bir dünyaya çağırıyor.

Arka koltuktaki yolcularınız, daha yumuşak ve daha fazla yan destek sağlayan yeni ince sırtlı koltuklarımızda yolculuğun keyfini çıkarıyor. Ön koltuğun yanındaki kol desteğini de en uzun ve en kısa sürücülerimizin %19 daha fazla yararlanacağı şekilde konumlandırdık. Yüksekliği ayarlanabilen sürücü koltuğumuz, daha fazla konfor için yeniden düzenlenmiş bel desteği sunarken, kafalık konumlandırması da tüm yolcularımızın faydalanabileceği şekilde optimize edildi.

Bu arada aracımızın bagaj kapağı daha kolay erişim için genişlerken, kişisel eşyalarınız için de %20 daha büyük torpido gözü sunuyoruz. Arka kapılardaki bölmelere ise uzun yolculuklarınızda susuzluğunuzu gidereceğiniz 0,6 litrelik su şişelerinizi koyabilirsiniz.

Dış Tasarımda Şıklık Yarışı Yeni Fiesta’da!

Duygusal bir çekiciliğe sahip Yeni Fiesta’nın şık ön farları, yanlara uzanan stilleriyle gündüz ve geceleri anında fark edilen bir etki yaratıyor. Arkada ise yeni yatay arka farlar yeni Fiesta’nın geniş omuzlu duruşunu daha da güçlendiriyor.

Tam boy açılabilir panoramik cam tavan da Yeni Fiesta’nın tasarımını zenginleştiren unsurlardan biri. Gelelim renk seçeneklerine… Yeni Fiesta’nın tavan ve kapı aynaları için Siyah, Beyaz, Nil Yeşili veya Krom Kahverengi dahil kontrast renkleri tercih edebilirsiniz. Bu arada yeni dış renklerimiz arasında Turkuaz Mavi olduğunu biliyor muydunuz?

Yeni Fiesta’dan Daha Keyifli Sürüşler…

Yeni Fiesta daha fazla yol tutuş, daha iyi durma performansı ve geliştirilmiş kullanım hissi sunan sürüş dinamiklerine sahip.

Virajlı yollarda %10 daha fazla yol tutuş sunan Yeni Fiesta’nın şasisi, keskin virajlarda çekiş ve dengeye yardımcı olmak için gerekli tekerleklere küçük miktarlarda fren uygulayarak sürüş deneyimini geliştiren Elektronik Tork Kontrolü Sistemi ile destekleniyor.

Yakıt Verimliliği ve Yüksek Performans Sunan Motor Seçenekleri

Yeni Fiesta’da 6 yıl üst üste Avrupa’nın sınıfında en iyi motoru ödülüne sahip 100 PS 1.0 litre EcoBoost benzinli ve düşük yakıt tüketim değerleri ile ön plana çıkan 1.1 litre benzinli ve 1.5 litre dizel motor seçeneklerimiz bulunuyor.

1.0 litre EcoBoost benzinli motorumuz, 100 PS güç seçeneği ile 5.2 l/100 km yakıt verimliliği sağlayan altı ileri vitesli otomatik şanzıman ve direksiyondan vites değiştirme özelliği ile sizi direksiyon başına çağırıyor.

1.1 litre benzinli motorumuzda, 85 PS güç ve beş vitesli yeni manuel şanzıman bulunuyor. Daha fazla güçle birlikte önceki motora göre %18 iyileştirme ile 4.4 l/100 km yakıt verimliliği sağlıyor.

1.5 litre TDCi motorumuz ise altı vitesli manuel şanzıman ve 3.5 l/100 km yakıt verimliliği ile keyifli bir sürüş deneyimi sağlıyor.

Akıllı Teknolojileriyle Çok Daha Güvenli

Yeni Fiesta, kapsamlı teknolojileriyle konforunu, kullanışlılığını ve güvenliğini kanıtlıyor adeta.

Yolun ilerisindeki veya yolun ilerisine yakın bir noktadaki ya da arabanın önünden geçen yayaları algılayabilen Yaya Algılama Özellikli Çarpışma Önleme Sistemi, aracımızın farlarından gelen ışığı kullanarak geceleri güvenli sürüş imkanı sunuyor. Bu özelliği sunan ilk Ford modelimiz olan Yeni Fiesta, tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Fiesta’da ilk kez sunduğumuz bir başka Ford teknolojisi de Dikey Park Özellikli Otomatik Park Sistemi! Bu sistem, arka arkaya veya yan yana duran otomobiller arasındaki uygun park yerlerini bulma ve otomatik park etme konusunda sizlere yardımcı oluyor.

Fiesta’da ilk kez yer alan diğer iki özelliğimiz ise Trafik Levhası Tanıma Sistemi ve Otomatik Uzun Far teknolojisi. Kısacası Yeni Fiesta; Adaptif Hız Sabitleyici, Ayarlanabilir Hız Sınırlandırıcı, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, Sürücü Dikkat Takip Sistemi, Şerit Takip Sistemi, ve Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemleri dahil olmak üzere 15 sürüş destek teknolojisiyle segmentinin en teknolojik aracı olmayı hedefliyor.

En kısa sürede Yeni Fiesta’yı daha yakından tanımak için yetkili satıcılarımıza gelin, Ford Options ile 64.500 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatını kaçırmayın.