Yeni B-MAX ile Hayata Kapılarınızı Açın!

b-max thumbnail2

Yeni aracımız B-MAX otomobil dünyasının tabularını yıkarak bir ilke imza atıyor ve B sütununu ortadan kaldırıyor. Evet yanlış okumadınız bu otomobilde B sütunu yok! Hal böyle olunca güvenlikten ödün verdiğimizi düşünüyor olabilirsiniz. Bu durumu yadırgamıyoruz çünkü herkes böyle düşünüyor. Ama işin aslı öyle değil. Güvenlik açısından diğer araçlardan hiçbir eksiği olmayan B-MAX’in diğer sıradan araçlarda olmayan ve dünyanın en güvenilir güvenlik testi olarak kabul edilen Euro NCAP’te 5 yıldızı bulunuyor. Kendi gözlerinizle görmek isterseniz aşağıdaki videoya bir göz atabilirsiniz.

 

 

Kolay Giriş Sistemi olarak adlandırdığımız B sütununun ortadan kaldırılması kayar arka kapı sayesinde siz kullanıcılarımıza 1,5 metrelik bir kapı genişliği sağlıyor. Yeniliklerden konu açılmışken size yeni kullanıcı arabirimi SYNC’i tanıtmaktan gurur duyarız. Sesli kontrol sistemine ek özellikler sağlayan SYNC kaza anında sizin yerinize 112 acili arar. Biz buna Ford Acil Durum Yardımı diyoruz. Kaza durumunun yaşanmasını önlemek için kullandığımız Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi ile B-MAX 30km/s hız altında seyrederken öndeki araç ile mesafenin aniden azalması ya da öndeki aracın durması halinde, kazadan kaçınmanıza yardım etmek için önceden frenlerini hazırlıyor ve sürücü zamanında tepki göstermezse sistem sürücü yerine otomatik olarak fren yapıyor.

Ford Avrupa CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Stephen Odell “En yeni Ford teknolojileri B-MAX’e daha keyifli bir sürüş, daha fazla güvenlik ve sınıfının lideri yakıt tasarrufu sunmasını sağlıyor. Özetle ifade etmek gerekirse, B-MAX diğer araçların gerçekleştiremediğini başarıyor.” diyor.

Sizi de B-MAX ile hayata kapılarınızı açmaya davet ediyoruz.