Wings For Life World Run Yakalama Aracımız 4. Kez İzmir’de!

ford_slider_18.04_2

Hareketli bitiş çizgisiyle eğlenceli ve unutulmaz anlara tanıklık edecek dünyanın en büyük yardım koşularından Wings for Life World Run, 7 Mayıs Pazar günü saat 14.00’da 4. kez İzmir’de! Bizim de desteklediğimiz ve omurilik felci araştırmalarına kaynak sağlamak için gerçekleştirilen bu koşuda “yakalama aracı” adı verilen hareketli bir bitiş çizgisi var.

Siz de Facebook ve Twitter’da #YeniKugaileHareketeGeç etiketini takip ederek koşu hakkında detaylı gelişmelerden haberdar olabilir, yarışa ve koşuculara paylaşımlarınızla destek verebilirsiniz. Ayrıca, sosyal medyadaki Facebook Ford Türkiye ve Twitter Ford Türkiye hesaplarımızı da takip edin, yarışa dair tüm haberleri ilk siz öğrenin.

Yeni Kuga ile harekete geçmek bir başka!

İzmir’de Ford ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla 4. kez gerçekleşecek Wings for Life World run koşusunun yakalama aracı Yeni Ford Kuga’mız!

Hem koşucuların hem de tekerlekli sandalye kullanan katılımcıların yan yana start aldığı global ölçekli koşu etkinliği Wings For Life World Run’ın hareketli bitiş çizgisi olan yakalama aracımız, koşu tarihinin yaklaştığı bu günlerde İzmir sokaklarında dolaşarak İzmirlileri yarışa davet ediyor. Yeni Ford Kuga, omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara kaynak sağlayan Wings For Life Vakfı’nın düzenlediği World Run’ı İzmirlilere tanıtmak ve etkinliğe katılmalarını sağlamak için harekete geçti.

Yakalama aracı koşucuları nasıl takip ediyor?

Wings For Life World Run’ın hareketli bitiş çizgisi göreviyle Yeni Ford Kuga yakalama aracı, koşu başladıktan yarım saat sonra, yani saat 14.30’da, yarışçıları takibe başlıyor. Yakalama aracı, dünyanın diğer 34 noktasında da olduğu gibi, önündeki binlerce katılımcıyı mümkün olduğu kadar uzağa ve hızlı koşmaları konusunda yardım ediyor.

Dünyadaki bütün sürücülerin tam olarak aynı anda hızlanmasını sağlayan ve WFL Koşusu’nun yakalama araçlarında kullanılan Küresel Yarış Kontrolü teknolojisi sayesinde koşu tüm dünyada aynı anda başlıyor.

Yakalama aracı, 15 km/saat hızını sabit tutarak ilerleyen ve geçtiği her koşucuyu yarıştan eleyen yakalama aracına yakalanan en son koşucu yarışın galibi oluyor. Yani yarışçıların yerel ve küresel sıralaması koşma süresine göre değil yakalama aracına yakalanana kadar kat edilen mesafeye göre hesaplanıyor.

Yarışa başlamak için kendisiyle aynı anda yola çıkacak diğer 33 yakalama aracını da heyecan içinde bekleyen Yeni Ford Kuga model yakalama aracımız, İzmir’de 7 Mayıs’taki Wings for Life World Run’da yeni hareketli bitiş çizgimiz. Hep birlikte koşamayanlar için koşalım, omurilik zedelenmelerinin tedavisi için yapılan araştırmalara destek olalım!