VKV Nisan Ayı Etkinlikleri

Kask3

FOTOĞRAF SERGİSİ

 

“EMEK”

 

Tarih; 1 Nisan – 9 Mayıs 2013

 

Açılış Kokteyli: 1 Nisan Pazartesi Saat: 18:30

 

Çalışmak her ne kadar monoton gelse de kulağa, insanların yaşam amacıdır ekmeğini taştan çıkarmak, çalışarak alın teri dökmek. KASK üyelerinin emekçilerin her anını karelediği, emeğe değer kattıkları fotoğraflar, kendi vizörlerinden çıkıp fotoğraf severlere sunuluyor.

 

Kask3

 

TİYATRO

 

Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu

 

“Basit Bir Ev Kazası”

 

3 Nisan 2013 Çarşamba

 

Saat 20:00

 

Günay Karacaoğlu

 

“Aşksız bir hayat, hayat değildir.” diyen Songül; kendini Brezilya dizilerinden atmış, hayal kuran, aşkı dolu dizgin yaşayan bir kadındır. Kara mizah öğelerinin eğlenceli bir halde kullanıldığı oyunda izleyiciler kimi zaman gülüp kimi zaman hüzünlenip kadınların aşka, evliliğe, aile kavramına ve hayata bakış açılarını öğreniyor.

 

Basit1EvK1

 

ÇOCUK TİYATROSU

 

“Çocuk Şenliği – Jonglör, Sihirbaz ve Tek Tekerlek”

 

22 Nisan 2013 Pazartesi

 

Saat : 11.00

 

Renkli, sihirli, eğlenceli bir dünyaya sahip olan sihirbazın birbirinden gizli yetenekleri ile çocuklar, aynı zamanda jonglörün top, lobut ve ip çevirme gibi eğlenceli gösterilerini izlerken, tek tekerlek ile de büyüleniyor. Her sene düzenlenen Çocuk Şenliği’nde bu yıl, birbirinden eğlenceli şapka showları, çemberden atlama, lobut ve top oyunları yer alacak.

 

CocukSenl9

 

SEMİNER

 

Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği Semineri

 

3 Nisan

 

saat:11:00

 

Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği tarafından düzenenlen seminerde, ülkemizin en önemli konularından biri olan kanserle mücadelenin önemi vurgulanıyor. Kanserle mücadele etmenin öneminin küçük yaşta öğretilmesi, bu konu ile ilgili her bireyin eğitilmesi, kanserli hastalar ve aileleri ile dayanışmanın anlatılacağı seminerde, kanser teşhis ve tedavisi ile ilgili bilgiler verilecek.

 

SY9_5