VKV Mayıs Ayı Etkinlikleri

Ford-Otosan_tn

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi Mayıs ayı etkinlikleri başlıyor! Herkese açık ve ücretsiz etkinliklerimizi kaçırmayın!

 

Kennedy Suikastı ile E.T.’nin ne alakası olabilir? Kendini insan, yazar, şair ve koleksiyoncu olarak tanımlayan Sunay Akın, geçmişle bugün arasında köprüler kuran modern bir meddah aslında. “İki Kitap Bir Heves” adlı tek kişilik oyununda tek sunumda binlerce kitabın içeriğini aktarmayı hedefliyor. 21 Mayıs Perşembe akşamı saat 8’de başlayacak oyuna aklınızdaki kapıları gülümseyerek açmak isteyen tüm izleyicileri bekliyoruz.

 

 

O çok akıllı bir kedi! Hem ormandaki tüm sorunları çözüyor, hem de zekasıyla kendine birçok arkadaş ediniyor. Bakalım arkadaşlarının yardımıyla Kral’ın tehdit ettiği ormanı kurtarabilecek mi? 17 Mayıs Pazar günü saat 11’de tüm küçükleri Tiyatro Alkış’ın sahnelediği müzikal çocuk oyunu “Çizmeli Kedi”nin heyecanlı ve eğlenceli macerasına bekliyoruz.

 

 

20 Mayıs Çarşamba saat 18.30’da açılacak ve 20 Haziran’a kadar ziyaretçilere açık olacak “Gördüklerimiz İzlediklerimiz”; yaşamın görülebilen, fark edilebilen ve izlenebilen renklerle ifade edildiği bir resim sergisi… Kocaeli Sanat Evi sanatçılarının ürettiği renkli dünyaya tüm resimseverler davetliler.