VKV Mayıs Ayı Etkinlikleri

Thumbnail

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür Merkezi Mayıs ayında konser ve sergilerle yine dopdolu! Vaktiniz varsa mutlaka gelmenizi tavsiye ettiğimiz bu etkinliklere hep birlikte göz atalım.

 

 

HayalBandosu5

 

 

 

Geçmiş zamanın popüler ezgilerini, klezmer, sefarad, rebetiko müzik tarzlarını ve Balkanlar’ın canlı ritimlerini bugünün modern tonlarına uyarlayarak dinleyenlerin müziğe doymalarını sağlayan Hayal Bandosu’nun konserine davetlisiniz!

 

 

SenUy44

 

 

Bebekleri, özellikle de henüz bir haftalık olanları kim sevmez ki? Masumiyetin, saflığın ve güzelliğin temsili bebeklerin en özel halleri, Burcu Demirel’in vizöründen çıkarak sizlerle buluşuyor. Bakmaya doyamayacağınız fotoğrafların yer aldığı sergimizi 9 Mayıs tarihine kadar ziyaret edebilir, yaşam sevinciyle dolabilirsiniz.

 

 

Engelsizsiniz10

 

 

TRT Mavi Tutku Sualtı Görüntüleme Yönetmeni Tahsin Ceylan’ın engelSİZ dalgıçlarla çektiği kareler, kendi vizöründen çıkıp tüm fotoğraf severlere sunuluyor. Hayattaki engelleri aşan, engelsiz bir dünyayı hayalden çıkarıp gerçeğe dönüştüren kahramanların denizlerdeki fotoğraflarını görmeye davetlisiniz.