VKV Mart Ayı Etkinlikleri

VKV Mart Ayı Etkinlikleri

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür Merkezi, Mart ayında çocukları ve yetişkinleri mutlu edecek, dopdolu vakit geçirmelerini sağlayacak programlarla dolu. Gelin Mart ayında sizlerle buluşacak konser, tiyatro ve sergilere hep birlikte göz atalım.

 

Ford Otosan

 

Makro cenneti olarak tanımlanan, yıllardır fauna ve florası araştırılan Değirmendere’nin sualtı fotoğrafları Mart ayında da fotoğraf severlerle Karma Sualtı Fotoğraf Sergisi’nde buluşmaya devam ediyor. Sualtı yaşamına dair çok özel görüntülerin yer aldığı sergiyi kaçırmamanızı dileriz. Sergi 22 Nisan’a kadar ziyaret edilebilir.

 

Biz Bize

 

Şebnem Sönmez, Yasemin Göksu ve Suzan Kardeş “Biz Bize” adını verdikleri muhteşem projeyle 11 Mart Salı günü saat 20:00’da sizlerle buluşacak. Muhteşem üçlü kimi zaman Yeşilçam şarkıları söyleyecek, kimi zaman sahne şovlarını sergileyecek. Bu unutulmaz etkinliğe hepinizi bekleriz.

 

Pinokyo

 

İtalyan yazar Carlo Collodi’nin çocuk romanı Pinokyo, sevimli ama yaramaz bir çocuk kuklanın hikâyesini anlatıyor. Tiyatro sanatçısı Oktay Şenol tarafından sahneye uyarlanan müzikal oyun, çocuklarınızı hem eğlendirecek hem de doğruyu söylemenin önemini anlatacak.